Suzuki Jimny 2019: Uitgelekte de eerste beelden … of is het de nieuwe SJ?

Suzuki Jimny: nieuwe generatie in 2019Suzuki Jimny: nieuwe generatie in 2019Suzuki Jimny: nieuwe generatie in 2019Suzuki Jimny: nieuwe generatie in 2019

Suzuki Jimny is een van de kleinere SUV's met beste off-road vaardigheden van de wereld. de huidige generatie -de derde- Het verkocht uit de 1998 en, naar verluidt, zal de nieuwe generatie beginnen binnen een paar jaar te worden gebracht (in 2019).

de eerste foto's die kunnen worden Nieuwe Suzuki Jimny 2019 Ze zijn geweest gefilterd voor een intern besluit van de onderneming Suzuki bezit waarin de toekomst van het bedrijf verwacht. Een van haar plannen om nieuwe modellen te lanceren, het omvat Jimny volgende generatie, dat volgens de eerste beelden niet verandert drastisch het ontwerp.

In feite, als meer zorg waarderen wij deze eerste foto's van gefilterde Suzuki Jimny zijn gelijkenis in het voorste gedeelte met de Jeep Renegade valt niet te ontkennen, terwijl de achterste gedeelte ook herinnert ons aan één van de authentieke todoterrenos verwijzing, de Mercedes Class G.

de small is een van de functies die lijkt het zal doorgaan met het onderscheiden Suzuki Jimny (Het model verkoopt momenteel alleen maatregelen 3.54 m lengte) Zoals blijkt uit deze eerste moment gefilterd Internet. Met betrekking tot het interieur, hier is het grote veranderingen worden gezien, met de oprichting van een groot touchscreen waar veel van de functies zal worden behandeld multimedia-informatie systeem, navigatie en entertainment.

Suzuki Jimny 2019wat betreft soorten tractie, voorlopig Suzuki staat niet dichter bij een officiële informatie over, maar alles wijst erop dat de nieuwe Jimny zal doorgaan met all-wheel drive in alle versies bieden. Hoe zit het met de motoren? de nieuwe motor turbo 1.0 benzine drie cilinders en 110 pk BoosterJet Het première door de Suzuki Baleno zou een verstandige keuze zijn, maar om de kleine en de solvabiliteit naar verwachting stimuleren Nieuwe Jimny 2019.

Wij verheugen ons dan ook om alle nieuwe informatie die nog steeds wordt weergegeven op de nieuwe Suzuki Jimny, waarvan de officiële première zal waarschijnlijk op de Tokyo Motor Show van dit jaar wordt gehouden van 25 oktober - 5 november.