Volkswagen T-Roc: de nieuwe VW SUV zal later aan te komen dit jaar

2018 VW T-Roc aftellen naar de nieuwe Duitse SUV2018 VW T-Roc aftellen naar de nieuwe Duitse SUV2018 VW T-Roc aftellen naar de nieuwe Duitse SUV2018 VW T-Roc aftellen naar de nieuwe Duitse SUV

Dames en heren, u allen, de nieuwe Volkswagen T-Roc. Voor nu, de nieuwe compacte SUV Volkswagen Cabrio zal niet zijn als het prototype we ontmoetten in het Geneva Motor Show 2014; het productiemodel zal hebben praktische vijf deurlichaam en onderhouden van de naam die werd vrijgegeven, die doet denken aan Tiguan en Touareg, vergezeld van een variant van de Engels woord "rots", bij te brengen offroad en crossover karakter.

Geproduceerd in de Portugese fabriek Setubal op Een groepsplatform MQB, de Volkswagen T-Roc op de markt laat november, aanvankelijk met vijf motoren, drie benzinemotoren 1.0, 1.5 en 2.0 met bevoegdheden 115, 150 en 190 pk. Van haar kant, diesel, range bestaat uit 1.6 en 2.0 TDI eenheden 115 en 150 pk. Zoals gebruikelijk in het merk, geen tekort in het totale bereik uitgerust varianten 4MOTION en dubbele koppeling DSG zeven snelheden.

verantwoordelijk voor Volkswagen dringen erop aan dat nieuwe VW T-Roc Dit is niet een derivaat of een Golf "broer" kleinste Tiguan, maar een nieuw concept met een eigen vormtaal en lichaam stijl. hun afmeting zijn zeer vergelijkbaar met de Golf, met een 4,23 m lengte, een breedte 1,82 m en hoogte van 1,54 m, dat wil zeggen, een beetje korter, maar breder en langer dan een Golf. Dus, kondigt een trunk 400 liter en een opmerkelijke mate van bewoonbaarheid.

We hebben de mogelijkheid om een ​​te maken gehad korte proefrit met benzine variant 3 cilinder 1.5 TSI. Zijn prestaties zijn spectaculair en is zeer snel, eenvoudig en leuk om te rijden.

Volkswagen T-Roc: interior

de in de VW T-Roc breekt met de traditie en voegt specifieke decoraties in heldere kleuren, die veel aandacht trekken. Namelijk, voegt een "tros" digitale als een gekenmerkte punt slaat op voorwaarde TFT groot scherm.

de meer reizigers "aangesloten" zullen genieten VW aan boord van de T-Roc. Door zijn drijvende console Mirror Link Interface en service "WiFi-hotspot", Connectiviteit opties zijn meerdere gebruikers als ze op hebt geïnstalleerd hun smartphones de Apple en Android-applicaties carplay Auto.

U kunt ook geïnteresseerd

- Speciale ALL SUV-markt: het testen, het reële verbruik ...

- Nieuwe Volkswagen Polo, tegen het einde van 2017

- Alle nieuwe plannen en de toekomst van Volkswagen auto's