Alle nieuwe kleine SUV komt en de markt

Vloed van nieuwe SUV: alle kleine komendeVloed van nieuwe SUV: alle kleine komendeVloed van nieuwe SUV: alle kleine komendeVloed van nieuwe SUV: alle kleine komende

de Geneva Motor Show U zult getuige zijn van de opkomst van nieuwe SUV in alle segmenten markt want het is een type voertuig dat nog steeds ziedend en steeds meer belangstelling bij het publiek. Geen fabrikant wil blijven uit deze mode en niet alleen het verhogen van het aantal modellen, maar ook de kwaliteit en verfijning daarvan, met grotere technologische inhoud en een sterk ontwerp dat niet onverenigbaar is met veelzijdigheid. Deze keer hebben we direct richten op kleinere modellen die op het punt om de markt worden gebracht, maar ook in de binnenkort op de markt in de komende drie jaar zijn.

Twee nieuwe SUV Skoda Yeti SUV en Fabia

Een van de 2017 spelers Het zal zeker de Skoda Yeti nieuwe, iets dat groter is dan de huidige en tentoonstellingsruimte ontwerp zeer toplijn Kodiaq, met koplampen verdeelde, een duidelijke zijdelingse rib en robuust uiterlijk, omdat er minder glasoppervlak met een hogere laag. Size kunt u bijna op gelijke voet concurreren met de compacte SUV-segment, zoals de toename in grootte zal meer interieurruimte en romp, twee van de weinige dingen die hem gescheiden van modellen zoals de te verstrekken Volkswagen Tiguan, waarmee het aandeel van de MQB-platform Groep. En ook met de Ateca Seat.

door hieronder Yeti, en altijd nog binnen het merk Skoda, zal er ruimte voor nog een kleine SUV ook bekijken en meer jeugdige aanpak, op basis van de Fabia en ingelijst in de BE B-segment. Launch, nog niet bevestigd, het zou worden verwacht niet vóór 2019. Het zal hetzelfde te nemen Zittingdrager Arona... die dan spreken we.

Zo zal de nieuwe Skoda Yeti

Skoda Fabia SUVSeat Arona: een SUV op Ibiza

de seat Arona, dat zal komen voor zijn broer Skoda marktaandeel zowel bouwkundige en mechanische met hem en andere kleine SUV dat alle merken van de VW-groep zal lanceren. Zelfs Audi, met Q1 dan zal ik praten. de Ateca kleine broertje van het nieuwe platform zal première op Ibiza, Het zal worden gepresenteerd in een paar weken en zal beschikbaar zijn in de zijn december, maar sinds November is te zien in de showroom van het merk en bestellingen plaatsen. Het zal ongetwijfeld een van de meest veelbelovende modellen.

Zo zal de Seat Arona

Volkswagen Polo Roc

op Seat grondslag van Arona We hebben al gezegd dat veel SUV komt op haar automotive groep en, natuurlijk, een van hen zal het merk Volkswagen zijn. de Polo, daarom zal ook hun specifieke versie todocamino, wiens beeld wij hebben gekend en bijna in de T-Roc concept. Dit prototype geavanceerde de lijnen van het ontwerpen van een auto die zal worden vrijgegeven zodra de Polo debuteert nieuwe generatie en dus nieuwe platform. Een ander model interessanter.

Dit zal de VW Polo SUV

VW Polo SUVMini Countryman: de BMW alternatief

Je kan niet missen in deze compilatie van de beste kleine SUV komt de mini Countryman, juist een van de baanbrekende modellen in het segment en gewoon volledig vernieuwd. De nieuwe Mini Countryman gegroeid sinds de nieuwe modulaire architectuur voorwielaangedreven BMW Group waaruit komt ook uit X1, bijvoorbeeld begaan ook de meest luxe en exclusieve gezicht van de categorie, zonder dat daarbij de sportieve kant. Het is de eerste om de kaarten op tafel te zetten.

Dit is de nieuwe Mini Countryman

mini CountrymanSmart SUV: ontwikkeling met Renault?

en zeker Mercedes komt ook in het spel als BMW en Audi in het spel, toch? Nou ja, inderdaad, en het zal in principe Filia met uw Smart. We hebben al gesproken over dit project ooit gebracht geleidelijk vormen (u kunt lezen in de link hieronder) en ontstaan ​​als een directe concurrent van de Mini Countryman en Audi Q1. Het gegeven van de synergieën met Renault, het is nu gespeculeerd dat Het zou kunnen ontwikkelen van de spectaculaire Kwid, een model dat het Franse merk verkoopt in India.

Zo zal de Smart SUV

Opel Crossland X: een van de eerste

Binnen de generalist fabrikanten ook producten zijn voortdurend in ontwikkeling. Opel, bijvoorbeeld, heeft een belangrijke bijdrage in het segment de hernieuwde mokka X en, vooral, de nieuwe Crossland X binnenkort aankomen, een model dat Het heeft betrekking op de holle Meriva het transformeren van het concept minivan, steeds meer gevraagd in crossover of SUV. Car interessanter om ook concurreren met de nieuwe Mitsubishi ASX, Suzuki Ignis of updaten van de Fiat 500X, waarvan we al bij andere gelegenheden heb gesproken.

Dit is de Opel Crossland X

Stonic Kia en Hyundai SUV: Blood Brothers

Een draai om te spreken groep Hyundai / Kia, hebben natuurlijk ook voorstellen kleine SUV. Op dit moment hebben we bekend geworden door concepten als Kia Provo, maar aangezien ze zijn bevestigd door hun eigen merken. Het eerste wat je zou moeten krijgen zou het model van Kia, waarvan zijn naam zou Stonic. Het wordt een cross-over van ongeveer 3,8 meter lang, coupé-achtige uitstraling en zeer sportief, het zou kunnen worden met een hybride aandrijving derivaat onder toepassing van de huidige Kia Niro, gekoppeld aan een automatische dubbele koppeling en 7 versnellingen. bit na zijn verschijning we moeten weten wat uw ondertekend door Hyundai alternatief.

Zo zal de Kia Stonic

Kia StonicNissan Juke: de revolutionaire

Maar als we praten over design en sportiviteit, moeten we stoppen met de Nissan Juke, een van de bestuurders van de categorie, altijd de meest originele en al aan het voorbereiden zijn tweede generatie. Dit zal ongetwijfeld verbazen gezien het licht van de en het concept Gripz, die Nissan zei op het moment dat de evolutie in design zou betekenen. waarschijnlijk uiteindelijke model zal worden onthuld in de herfst van 2017, zal ook bepaalde kenmerken van de nieuwe Micra, altijd met een gedurfde en luchthartige aanraking, samen met herzien om rijkwaliteit en het chassis gedrag te verbeteren.

Dat zal de Nissan Juke

Audi Q1: de meest luxueuze

We sluiten deze selectie van kleine SUV met de laatst overgebleven in het Volkswagen-concern, Audi lid. Rupert Stadler en geavanceerde op het moment, "Er zou een Q model met elk cijfer te". De markt lijkt bereid om het te accepteren en zeker en MQB modulaire architectuur, Ook als je eenmaal de eerste Seat Arona. de Audi Q1 zal het de meeste stedelijke alternatief merk, zal een exclusieve maar gemeenschappelijke technische elementen aanpak te presenteren, waardoor de top Audi Q2 als een optie in plaats losser grootte.

Zo zal de Audi Q1

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Nissan Juke, Renault Captur en Peugeot 2008, wat is beter?

SUV's meer ruimte binnen

20 best verkopende SUV-markt