Nieuwe 2017 Ford Fiesta bereikt de achtste generatie

2017 Ford Fiesta: de beste foto's2017 Ford Fiesta: de beste foto's2017 Ford Fiesta: de beste foto's2017 Ford Fiesta: de beste foto's

De nieuwe generatie de Ford Fiesta zal geen sprake zijn. The Oval Verkennen nieuwe mogelijkheden haar succesvolle programma, dat in 1976 werd uitgebracht, het vernieuwen op alle fronten. Bijvoorbeeld, met de komst van een luxe versie "Vignale" met 18-inch banden, een variant met duidelijke accent SUV, Fiesta Active, en, uiteraard, met de onder de naam ST-Line sportiever finish.

Omdat het niet alleen de gevel is veranderd, dat wil zeggen de buitenkant esthetiek waar we een front met een nieuwe grille en heel anders dan de vorige partij met meer horizontale en vierkante vormen) achter. Het heeft ook geprobeerd om een ​​te geven moderner uiterlijk binnen, met een meer gestroomlijnde en minder drukknoppen dashboard, een betere afwerking en elegant panoramisch dak (Eerste Fiesta) verdeeld in twee delen, het eerste te kunnen openen.

Om dit alles wordt toegevoegd een technologische belangrijke lading aan boord, een volledig mechanische bereik (75-140 pk) en zeer efficiënt, maar ook het houden van de identiteit verworven door de jaren heen in verschillende Fiesta.

Achter Ford Fiesta 20172017 Ford Fiesta: technologie, parool

de Ford Fiesta 2017 zal het nog steeds leuk om te rijden en met een sportieve uitstraling in alle versies beschikbaar zijn voor weinig nut markt. De vorige generatie was al ook een teken van een goed wat technologie betreft auto geladen, maar nu het groeit. omhoog 15 systemen rij-ondersteuning zal de nieuwe Fiesta bieden, allemaal opgezet rond 2 camera's, radars 3 en 12 ultrasoonsensoren om de auto te controleren in hun 360 en bepalen wat er gebeurt op de weg tot 130 meter vooruit.

Het staat boven het gehele verbeterde anti-botsing met voetganger erkenning die tevens fungeert 's nachts en activeert de lichten om te waarschuwen van het voertuig. komt ook als een nieuwigheid op de nieuwe Ford Fiesta automatische parkeerhulp, met toegevoegde parking functie batterij.

Voeg toe aan al deze bundel automatisch systeem signaal herkenning, adaptieve controle en limiter cruise, waarschuwing blind, cross-verkeer alert, waarschuwing veilige afstand en hulp bij het handhaven van rijstrook waarschuwing, en je hebt een volledige technologische arsenaal in de Noord-Amerikaanse hulpprogramma.

Ford Fiesta 2017Op het niveau van connectiviteit, nieuwe generatie SYNC 3 Het verwoord in twee mogelijke schermen op het dashboard, zodat drijvend: Een 6,5 inch en een 8 inches Type tablet, kleur en een hoge resolutie in beide. de Voice control zal een belangrijke rol spelen bij het verbeteren van de bestuurder ervaring en uw smartphone met de auto.

2017 Ford Fiesta: meer grip, een betere dynamiek, efficiëntere motoren ...

in de Nieuwe Ford Fiesta 2017, Het heeft veel nadruk gelegd op het verbeteren van de rijdynamiek die aanspraak kunnen maken op leuke en sportieve touch alle Ford-product. De nieuwe Ford Fiesta verbetering is torsiestijfheid van het samenstel (15%) toe en Ze zijn toegenomen trajecten (30 mm 10 mm voor en achter) en de strijd (4 mm) verbeteren-en toenemende-car contact met het asfalt. De lichtere, voorstabilisator helpt.

Als we kijken naar mechanische sectie, we vinden 3 verschillende mechanische, alle euro 6 en Start System&Stop als standaard. in benzine, de base een nieuwe driecilinder 1,1 liter motor in machten van 75 en 85 CV, beide verbonden met een vijf-versnellingsbak.

Binnen Ford Fiesta 2017Boven, kon je de tricilíndrico maar missen ook veel meer bepalend en populair 1.0 EcoBoost, verkrijgbaar in stappen 100, 125 en 140 pk met een nieuwe zes-versnellingsbak; 100 pk-versie kunnen ook geassocieerd worden met een automatische transmissie. Deze motor, zonder te specificeren wat Ford-modellen zijn voorzien vanaf 2017 voor de eerste keer in een tricilíndrico functie cilinder deactivering.

in diesel, verzendt de 1.5 TDCi 85 pk, CO2-emissies van slechts 82 g / km (van 95 g / km in benzine), en 120 pk.

Wanneer zal? omhoog juli 2017 We zullen het niet zien op de wegen, en hebben nog steeds een beetje langer wachten om meer specifieke details van het bereik, de prijs, enz. Hebben