Ford Kuga 2015 komt de krachtigste diesel

Ford Kuga 2015, efficiënter en technologischeFord Kuga 2015 efficiënter en technologischeFord Kuga 2015 efficiënter en technologischeFord Kuga 2015 efficiënter en technologische

Frisse lucht in Ford Kuga 2015. The Oval introduceert interessante veranderingen in het Europese gamma van de compacte SUV.

In de mechanische hoofdstuk Ford Kuga 2015 Het presenteert noviteit als integratie Nieuwe versie 2.0 TDCi diesel 180 pk, vervanging van de eerdere 163 pk. De motor van de diesel versie krachtiger koppel groeit van 34.67 MKG naar de 40.78 MKG. Naast deze mechanische verbeteringen benadrukt de stap voorwaarts in termen van efficiëntie, aangezien deze variant loopt vermindering CO2 niveaus (- 14 g / km met manuele zes versnellingen en -19 g / km met automatische Powershift dubbele koppeling zestraps).

in het aanbieden benzine, de Ford Kuga 2015 Het zal beschikbaar zijn nieuwe motor 1.5 EcoBoost ter vervanging van de vorige 1,6 liter. Voor deze variant 1.5 EcoBoost twee vermogensniveaus worden aangekondigd: 150 en 182 pk. Deze nieuwe benzinemotor is efficiënter door CO2 niveaus tussen 8 en 11 g / km.

Ford Kuga 2015de Frame en technologische apparatuur Ford Kuga 2015 verbetering van de beschikbare artikelen serie-. Alle versies van deze SUV Het zal worden aangeboden als standaard met automatische start en automatisch uitschakelen van de motor Auto-Start-Stop en aerodynamica grille met actieve close afhankelijk van de rijsnelheid.

Voor de liefhebbers van connectiviteit, Ford SYNC multimediasysteem Kuga gebeurt om de functionaliteit omvatten AppLink, waarmee bestuurders om applicaties te activeren smartphones door middel van gesproken commando's zonder dat u uw handen van het stuur. Sommige van de toepassingen die al beschikbaar zijn Spotify, Audioteca, AUPEO!, Cyclops, Glympse en Radioplayer.

de veiligheid is een van de secties die speciale aandacht besteedt aan de Ford Kuga 2015. Cruise Control met Limiter Regelbare snelheid blijft standaard aangeboden, een apparaat dat kan worden verbeterd door het adaptief regelsysteem met Forward Alert (bericht van gevaar bij het aandrijven van het voertuig te dicht bij het doorgaan klinken) . Aan de andere kant, het systeem van toezicht (of controle) Band is ook standaard, het aanbieden van andere interessante technologieën, zoals gate Handsfree, hoekdetecteerinrichting Dead (BLIS), Brake Assist City, Assistant Maintenance rail, lane Change Warning, automatische omschakeling-Beam, Driver Alert en het systeem herkenning van verkeersborden.

Tot slot, range 2015 Kuga zal aanbieden nieuwe kleuren voor carrosserie -Robijn rood, oranje en grijs magnetische-evenals een nieuw interieur kleur. Daarnaast zal het ook beschikbaar sport body kit zijn.