Mercedes Mercedes GLA GLB 2018 en 2017 nieuwe SUV met ster

Mercedes Mercedes GLA GLB 2018 en 2017 eerste foto'sMercedes Mercedes GLA GLB 2018 en 2017 eerste foto'sMercedes Mercedes GLA GLB 2018 en 2017 eerste foto'sMercedes Mercedes GLA GLB 2018 en 2017 eerste foto's

segment SUV niet stoppen met het geven van nieuws in de komende jaren. Mercedes-Benz zijn zich bewust van het potentieel van deze "pastel" de auto markt en zijn van plan om een ​​groot offensief te lanceren op dit gebied. de eerste grote verrassing neem de naam Mercedes GLB, waarvan de commerciële lancering is gepland voor 2018.

Volgens onze herschapen computerbeelden, de Mercedes GLB Het kan worden beschouwd in eerste instantie als een 'Baby' Klasse G. Als je kijkt naar uw ontwerp, nieuwe Mercedes GLB heeft veel esthetische accenten prototype Mercedes Ener-G-Force, een spectaculaire concept van 2012 waarvan de kenmerken afgeleid van het mythische klasse G Daarom breekt esthetische eisen opgelegd aan het lichaam SUV. Niet zijn vervanger zijn, maar zijn stilistische winks deze definiëren GLB veelzijdig, meer en beter aangepast aan het avontuur gestileerde GLA.

de nieuwe Mercedes GLB Het zal geen moeilijk voor de meest beestachtige praktijk van het type off-road zijn. Volgens de beschikbare informatie snelweg, de nieuwe Mercedes GLB niet reductieve hebben, maar hoogte boven de grond en een meer verfijnde off-road-pakket en betere invalshoeken of output, hoewel er twee-wheel drive versies. X-245 is de interne code die wordt gebruikt in de departementen techniek en Daimler zijn twee lichamen met een capaciteit van vijf passagiers en een met slag- en langgerekte lengte 12 cm met zeven stoelen.

2017 Mercedes GLAMercedes GLA, tweede generatie in 2017

Mercedes GLA, tweede deel. Reeds je ziet je rolt met de "gecamoufleerd huid"Het afronden van hun set-offensief om een ​​schot en BMW X1 en Audi Q3 nieuwe generatie, in aanvulling op de planten Infiniti QX30. de nieuwe Mercedes GLA Het zal bijna even lang zo veel als het blijven Renault Scénic nieuwe generatie en behouden dezelfde 270 cm afstand tussen assen dan het huidige model, slag ook identiek aan die van een veel langere Nissan X-Trail, hoewel niet verwacht grote verbeteringen in interne capaciteit. Wat het doet is veel meer technologie aan boord komen als een nieuwe multimedia infotainment-apparaat met 8-inch scherm, welke functies zal integreren Apple Auto Play en MirrorLink, of verbeterde-piloten, zoals een snelheidsregelaar jam. Buiten nieuwe generatie perifere kamers, mogelijkheid monteren multibeam lichten in de versie van de diodes 34 of aërodynamische verbeterd.

Op het moment van de start actie De tweede generatie Mercedes GLA (Commerciële lancering gepland 2017), de meest opvallende noviteit monteurs vervangt 2.1 turbodieselmotor van de nieuwe OM654 première in de Mercedes E- en ontworpen om platforms langs- en dwarsrichting motorversies geschikt here 150 pk 190 pk. De mechanische bijdrage van Renault zou de motor zijn 1.6 dCi 130 pk. rond 2019, de Mercedes GLA voegde zijn eerste hybride versie, en genoeg ruimte voor "elektrificeren" vier-cilinder motor, en niet een van de drie, niet alleen haalbare oplossing voor de architectuur moment wijzigen in gebruik is.

U kunt ook geïnteresseerd

- Alle compacte SUV van het moment

- Alle kleine of stedelijke SUV die u kunt kopen

- Best SUV voor minder dan 20.000 euro