Range Rover zou een sedan en Road Rover starten: Dus zou het zijn?

Zorgen voor Rover Road, A Land Rover sedan?Zorgen voor Rover Road, A Land Rover sedan?Zorgen voor Rover Road, A Land Rover sedan?Zorgen voor Rover Road, A Land Rover sedan?

een paar dagen geleden land Rover we waren verrast met de aankondiging van een nieuwe familie van auto's zal het merk te bereiken onder de naam Road Rover. Je doel is om hier te zijn meer gericht op de weg SUV op te nemen en een beetje buiten beschouwing laten hun mogelijkheden daarbuiten, zonder afstand te doen van alles.

Als er iets werden gekenmerkt de range Rover Het is dat, ondanks steeds een van de best verkopende luxe SUV, Offroad gedrag is altijd uitstekend geweest, hoewel veel van zijn kopers hebben nog nooit hun modellen getest. Daarom is het zien van de look die is het nemen van de markt, nieuwe familie Road Rover's zullen worden ontworpen voor degenen die liever hun auto op asfalt genieten.

Maar, zal profiteren van Land Rover buiten beschouwing laten van de goede prestaties van hun auto's op de wegen, Zullen ze durven een saloon te lanceren? Kebler Silva en je voorstellen dat het en liet ons een spectaculair resultaat. Onder de naam Zorg ervoor Road Rover, het voertuig zou een front met de Range Rover en esthetische denken aan de gespierde Amerikaanse saloons als geheel.

En de Range Rover ervoor te zorgen dat de SUV die belooft om voor en na het markeren van een in de toekomst van het merk en de concept car met een sportievere look en een spectaculair interieur waar comfort van de bestuurder en de passagiers is de belangrijkste doelstelling. We zullen zien of Land Rover zou worden gestimuleerd met een sedan.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Road Rover: de nieuwe familie SUV Land Rover?

Land Rover Discovery SVX: zeer 4x4 SUV "alleen" 525 pk

Land Rover Discovery Sport vs Snow Dogs