Volkswagen Passat GT 2018: dit zal de sportiefste Passat zijn

Volkswagen Passat GT 2018 keert terug naar Los AngelesVolkswagen Passat GT 2018 keert terug naar Los AngelesVolkswagen Passat GT 2018 keert terug naar Los AngelesVolkswagen Passat GT 2018 keert terug naar Los Angeles

Volkswagen gepresenteerd op de LA Auto Show in 2016 de eerste versie van die zal worden de Volkswagen Passat GT 2018, de sportiefste versie van de sedan, en nu hebben we de laatste versie ervan bekend zijn voordat de productie. grote veranderingen worden niet verwacht, noch esthetische of mechanische in de buurt van marktintroductie.

Esthetisch, de toekomst zal Volkswagen Passat 2018 GT beschikken over een Herontworpen voorzijde die een luchtinlaat hoogtepunten met honingraat grille, lichtunits met LED-technologie en een rood frame in dezelfde stijl gedragen door het merk GTI. Aan het einde, de ramen zijn getint en bevat nu een zwart spoiler.

In het interieur wordt de sportieve filosofie van het model enigszins verlaagd ten behoeve van meer comfort, waarbij de eerste beperkt tot duotone zetels, zwart bezels en details imitatie carbon fiber verspreid rond de cabine.

Bovendien heeft de voertuighoogte verlaagd vijftien millimeter lekken zijn opnieuw ontworpen en banden zijn gemonteerd op velgen 19 inch met een specifieke afwerking, met remmen met rode klemmen. Zoals voor uw motor, Volkswagen Passat GT aangebracht een blok 3.6l V6 met 280 pk gekoppeld aan een automatische versnellingsbak zestraps DSG.

Volkswagen Passat GT, een volgend bezoek aan Los Angeles

Zoals we vorig jaar zei Volkswagen heeft de eerste versie van deze concept car op de LA Auto Show, waar het bedrijf kreeg de eerste indrukken van het publiek. Maar dit jaar, de terugkeer van Volkswagen Passat GT zal uw laatste stap voor productie.

Volkswagen zal naar verwachting later dit jaar en reserves af te wijken van de eerste eenheden te leveren $ 30.000 in de Amerikaanse versie. Het valt nog te bezien wat de uiteindelijke prijs voor de Europese markt.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Volkswagen Passat 2017, gegevens en foto's

Volkswagen Arteon, testten we de super Passat

Volkswagen en u krijgt tot 10.000 euro voor de aanschaf van minder vervuilende auto's