VW Tiguan Coupe 2018: Meer details en foto’s van de nieuwe SUV

VW Tiguan Coupe: Stijlvolle nieuwe SUV in 2018VW Tiguan Coupe: Stijlvolle nieuwe SUV in 2018VW Tiguan Coupe: Stijlvolle nieuwe SUV in 2018VW Tiguan Coupe: Stijlvolle nieuwe SUV in 2018

Volkswagen in de komende jaren sterk zal toenemen haar assortiment SUV-modellen, op zoek naar een grotere aanpassing aan de huidige eisen van de markt. Tot nu toe, Volkswagen Hij heeft een aanbod type auto had SUV relatief klein, bestaande uit Tiguan en Touareg. Maar dit is het punt te veranderen. eindigen op het jaar zal komen Volkswagen T-Roc, size crossover Golf, maar met extra 1,5 centimeter bodemvrijheid, een draagvermogen van 421 liter en een lagere prijs dan de Tiguan. Toen in 2018, zal zijn opwachting maken Volkswagen T-cross, gebaseerd op de toekomst Polo, die zal komen om te concurreren met Renault Captur, Peugeot 2008, Mazda CX-3 en Opel Crossland X.

VW Tiguan Coupe 2018Toch zal de protagonist het blijven Volkswagen Tiguan, die zal verschillende carrosserievarianten om te bereiken alle mogelijke marktniches. 7 zitplaatsen is het kenmerk van zijn Tiguan Allspace langgerekte strijd, ook zal worden verkocht met 5 plaatsen om te maximaliseren maletero-, terwijl liefhebbers van exclusiviteit en een sportiever ontwerp Zij kunnen kiezen voor de Volkswagen Tiguan Coupe (2018), met motoren 2.0 TDI 240 pk, en 2.0 TSI 220 pk, belangrijkste mechanische opties. Het wordt gekenmerkt door een agressievere front, side skirts, een achtergedeelte vernieuwde (met name optische groepen) en door een lijn schuin plafond, die enkele praktische en binnenruimte van de B staander achter opgeofferd, maar zonder afstand de twee achterdeuren.

de VW Tiguan Coupe prijs zal ongeveer 1.500 € hoger dan de Volkswagen Tiguan zijn conventioneel. China, dat het grootste volume van de omzet vertegenwoordigt Volkswagen, Je hebt een derivaat daarvan SUV, die deelt veel kenmerken met de toekomst Skoda Kodiaq Coupé, bestemd voor de Aziatische markt. In beide gevallen wordt het platform gebruikt MQB A2, auto's die bestemd zijn om 4,5 meter of meer.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

SUV coups op de markt (en degenen die komen)

Volkswagen Concept Coupe CrossBlue

Volkswagen Tiguan Allspace