S60 en V60 nieuwe Volvo komen: ruimte, technologie …

Future Volvo S60 en V60 in vergelijking met de huidige modellenFuture Volvo S60 en V60 in vergelijking met de huidige modellenFuture Volvo S60 en V60 in vergelijking met de huidige modellenFuture Volvo S60 en V60 in vergelijking met de huidige modellen

Als leek het erop dat Volvo was veranderd met de komst van zijn nieuwe vlaggenschip XC90, S90 en V90, je hebt nog niets gezien. Voert het Zweedse merk reeds in een tweede fase, geleid door de volledige transformatie van het gamma. Wat we kunnen verwachten van 60 familie is eenvoudig, We hebben al gezien in de Duitse fabrikanten om hun assortiment te ontwikkelen van boven naar beneden, de lat zo hoog mogelijk, met betaalbare kosten dankzij de lagere verkoopvolumes varianten. de een acroniem SPA Architecture Scalable Product- werd geboren de Volvo XC90 en S90 en V90 recent. De flexibiliteit is toegestaan hybride, plug-in, all-wheel drive, zonder verlies van de zevenzitter versies. Het is de tijd van de nieuwe stappen, begaafd, zuiniger, de verwachte Volvo S60 en V60, interpreteren we vrij om deze pagina's te illustreren.

Volvo V90 toekomstde nieuwe Volvo S60 en V60 zal licht groeien tot 4,70 meter, zonder verbreding. Zij zal winnen in kofferbak, maar vooral in de richting van connectiviteit en autonoom rijden functies. Volgens de ontwerper, Thomas Ingenlath, zullen deze auto's overstromen met elegantie, maar Zij zullen meer dynamische, meer informele dan 90 gezin, geen eenvoudige schaalverkleining. En we hebben laten zien met een metafoor in een onderhoudende en verhelderende monoloog over schoenen in de voorkant van de pers tegen het overzichtelijk, klassieke "Oxford" Dikke zwarte glad, elegant leer, waarvan 90 familie vertegenwoordigen, zou de toekomst familie 60 een flexibele en dunne suède schoenzool zijn. En Volvo, natuurlijk, Je kan niet missen een goede familie: de V60 is een onmisbaar, hoewel aantrekkelijker versies zullen zijn de opvolgers van de Cross Country en XC60.

Volvo S60 en V60 toekomst: hybride, diesel, elektrische ...

Dit roept en vandaag zijn all-wheel drive Volvo XC90 Twin Engine, maar dankzij de synergieën met het toekomstige platform van compact CMA, zal er ook hybriden van de toekomst Volvo S60 en V60 met alleen voorwielaandrijving. T5 Twin motor zal worden genoemd, moet tot 250 pk met een elektrische motor 50 kW geplaatst op de versnellingsbak, overigens automatische 7-speed dubbele koppeling. De compactheid van de elektromotor is duidelijk, in vergelijking met benzine en verandering.

In de toekomst Volvo S60 en V60, dus ik alleen voorwielophanging, subframe te breed verlenen goede dynamische eigenschappen. de Diesel zal ook doorgaan, het zal meer gasreinigingsinrichtingen nemen, "maar in vijf jaar 90 procent zal Diesel blijven", Voorspelt de voorzitter van Volvo. 60 Volvo familie 3 en 4 cilinders, met of zonder hybridisatie dan. 90 familie zelfs te bereiken dat nieuwe tricilíndrico. En in 2019 zal er een 100% elektrische auto, op hetzelfde SPA platform met de aankondiging van 500 km van autonomie. De accucellen zal leggen LG Chem.

Twin Engine motoren Volvo T5Een rondleiding door de nieuwe Volvo

Zo zal de nieuwe Volvo S60 en V60, maar een beter begrip van de nieuwe Volvo weg als we enig perspectief: iedereen die op dit moment is het ermee eens dat er veel Koreaanse auto's verdient respect? Het keerpunt was een stille revolutie, toen eerst huurde ze zwaarden als Giugiaro, niet alleen om zijn volledige gamma van auto's te ontwerpen, maar om het vak te leren. Technici in staat zijn om de dynamische kwaliteiten van BMW en Porsche traceren Ze werden geplaatst voor het hele bedrijf. Die Koreanen waren Duitse bazen, maar het nemen van de trein in beweging, het opslaan van podia zonder afleiding, wetende dat ze wilden in topposities van de wereldproductie te zetten.

Nou, nu denken van de belangrijkste "premie". Zie nemen nu vernieuwde Volvo aanhoudende momentum, zelf (en het panorama van de premium auto zelf) verandert, heeft hij zo weinig bekend bij ons. Het is een Zweedse regisseur die Volvo vandaag stoelen met een geschiedenis het leiden van zijn deel van de bedrijfsvoertuigen, zoals de veeleisende kwaliteit en waarde, te zijn geweest door de concurrentie. Ingelath leidde het ontwerp van Skoda en Volkswagen na. de verantwoordelijk voor R & D-motor is een Michael Fleiss, die vijf jaar was hij verantwoordelijk voor Bentley Motors, waar hij aankwam om het project bevorderd door vier-cilinder 1.4 TSI VW-groep te leiden. Dus misschien nu beter dit alles wordt begrepen en rationele efficiënte motorfamilie Drive-E Volvo ook debuten.

Bij Volvo kondigde zichzelf opnieuw uitvinden geheel met een enkele familie Drive-E-motoren met vier cilinders als het voorbeeld, leek op het begin van het einde. Dat wil zeggen, tot die twee-liter met een compressor en een turbo geboren T6, 306 paarden en 6,4 liter van de consumptie goedgekeurd. We kunnen doorgaan, maar de samenvatting is dat het een bedrijf met Chinese hoofdstad, maar het heeft de moeite genomen om een ​​goede doelpalen te kiezen en laat ze doen. En de ervaring heeft ons geleerd dat in dergelijke gevallen de auto's hebben een ziel en vertegenwoordigen ook de gedachten van degenen die ze hebben gecreëerd. Volvo is eigendom van Geely, maar voelt meer Zweeds dan ooit.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

Volvo S40 en XC40 nieuw: dus in 2017

Volvo S90 R-Design