Skoda Kodiaq: we aan boord van de SUV en analyseren van uw ruimte

Skoda analyseren ruimte Kodiaq: een zeer praktische SUVSkoda analyseren ruimte Kodiaq: een zeer praktische SUVSkoda analyseren ruimte Kodiaq: een zeer praktische SUVSkoda analyseren ruimte Kodiaq: een zeer praktische SUV

Het zal zeker in november toen waarschijnlijk kunnen we controleren wat zelf geeft dynamisch de nieuwe grote SUV Skoda, de Kodiaq, en hoewel we een pre-serie unit met camouflagepak kon klimmen. Voor nu, als je al hebt ook gesproken over zijn eerste officiële gegevens, en bracht een aantal van zijn geheimen, vandaag hebben we te voltooien statische benadering model, die een grote indruk heeft gemaakt: dus vandaag vooruit we alle details en analyse binnen.

Laten we beginnen met te zeggen dat de Nieuwe Skoda Kodiaq Het lijkt te bereiken goede relatie tussen de grootte van uw lichaam (4,70 meter), ondubbelzinnig robuuste hoewel niet zonder elegantie uiterlijk, en de amplitude van het interieur, vaste en gedefinieerde voldoende kwaliteitsbeleving dragen. Deur naar binnen en ten opzichte van zijn concurrenten, die een vergelijkbare grootte hebben en, net als hij, 7 zetels in drie rijen van zetels, Skoda Kodiaq niet genoemd breder dan gemiddeld hoewel het breder en tegen een Mitubishi Outlander of Nissan X-Trail resultaat. Hoe dan ook, center rij een geschikte breedte om in kinderzitjes 3 te plaatsen -altijd ze zijn niet de meest voluminosas-, hoewel slechts twee van de einden moeten Isofix ankers Type.

Skoda KodiaqEchter, voordat de deur ruimte tussen zijdeur stuwing, of we analyseren de breedte van de derde rij zitplaatskilometers, het meest opvallende aspect van de nieuwe Skoda zal de hoogte Kodiaq tussen het dak en de zitplaatsen. Zozeer zelfs, dat, in dit model, helemaal kan worden beperken de keuze van het dak optie panoramische, een element dat altijd steelt centimeter, hoewel deze meestal zal gebruiken hoog.

Skoda Kodiaq: Interior 7-seater

Deze amplitude van de verticale dimensie van de derde rij zetels, waarbij het paar dat selectief vergroten tevens gericht Skoda Kodiaq capaciteit 5-7 zetels. Toegegeven, met ongeveer 87 centimeter hier (wat we zouden kunnen vinden op de achterbank van het niet een paar coupes), een volwassene kon nauwelijks vinden comfortabel; meer wanneer de stoep is heel dicht bij, zoals gebeurt in al deze auto's met drie filas- de grond: in dit geval slechts ongeveer 15 cm van. Echter, het voordeel van twee of drie centimeter meer dan zijn rivalen, als dat zo is, het is altijd goed nieuws, zelfs voor zeer waarschijnlijk worden ingenomen door de volwassenen. Kinderen hebben geen probleem met ruimte, zelfs als we willen gebruiken met kinderzitjes, gezien het feit dat de langsverplaatsing van de centrale rij stoelen kan een goede ruimte te leveren in de cabine. In elk geval is de toegang niet comfortabel voor de grootte van de spleet, ondanks de verplaatsing maakt de tweede rij.

de longitudinale ruimte waartussen kan worden gevonden in Een auto Skoda Octavia slechts 4 cm korter dan de Skoda Kodiaq- en Skoda Superb. Het is het resultaat van een wielbasis van 2,79 meter, de grootste SUV Volkswagen-groep die dit MQB platform: Deze strijd is Ateca Seat 2,64 meter en 2,68 meter de Volkswagen Tiguan. VW toekomst Tigual XL, met 7 zetels als Kodiaq, Skoda zal waarschijnlijk delen met een basis van vergelijkbare afmetingen.

Interior Skoda KodiaqEen groot deel van het aanpassingsvermogen van het interieur van deze SUV is afhankelijk van de mogelijkheden die de middelste rij mogelijkheden, waarin twee delen die de zitting beweegbaar op rails 18 cm apart. eveneens rugleuningen kantelbaar onder verschillende hoeken -goed aan comfort van de inzittenden te bevorderen, goed om te winnen van een paar centimeter tot de belasting bereikte de geval- en, natuurlijk, de drie delen neergeklapt. De laatste mogelijkheid in combinatie met de Het verlagen van de rugleuning van de passagier in de eerste rij, Het is mogelijk om objecten van bijna 3 meter te vervoeren.

Skoda Kodaq: giant laars

Als leefbaarheid is in al zijn dimensies in het gemiddelde of boven het, de bagageruimte de vliegen. Ongeacht de configuratie voor het interieur kiezen tussen 7 zetels, 5 met de volledig vertraagde of geavanceerde bank, de Skoda Kodiaq zal een volume van uitzonderlijke belasting hebben: Trademark, uiteindelijk, want zo is het met al zijn auto's in hun respectieve segmenten.

Kiezen voor interne configuratie die meer passagiers ondersteunt, zou de Skoda Kodiaq hebben een stam volume van ongeveer 250 liter: Is het equivalent van wat kan worden gevonden in een hulpprogramma. Zelfs als we rekening houden met de ruimte onder de vloer van de kofferbak, en je kunt niet de ocultaequipajes staan ​​-of gebruikt, en door het reservewiel of niet -elemento die reeks kon worden bepaald door de configuratie Skoda naar Spanje-, zou de capaciteit vergelijkbaar met die van een zijn Skoda Fabia, een auto die heeft volgens onze metingen, de stam beter in staat in zijn segment 355 liter.

Te zien van de twee achterste stoelen die gevouwen, vormen de onderzijde van de kofferruimte, het vermogen groeit tot ongeveer 640 liter, Ook volgens onze eerste metingen tijdens de presentatie in Berlijn, of 710 liters. Het verschil wordt verklaard door de positie waarin de beide delen die de achterbank bevinden.

Skoda amplitude Kodiaqde gevoel van kwaliteit dat brengt in de nieuwe Skoda Kodiaq is over het algemeen hoog en adequate voor een auto van zijn grootte. In de eenheden waarop we toegang hebben, hebben we niet gevonden afstelling of plastic bramen, hoewel hard plastic op sommige plaatsen waarin we hadden niet verwacht om ze te vinden: het geval van de bekleding van de achterste en voorste deuren vergelijking, waarin de toppen zijn meer rubberachtige finish.

Met betrekking tot het dashboard, is het opmerkelijk, afgezien van de enorme schermen die in het midden van deze kan worden ingebracht, de aanwezigheid van twee handschoendozen voor de passagier, de bovenste verborgen achter de meer verticale bedekt met een rubberen; terwijl de onderste, op de gebruikelijke plaats, met licht en luchtuitlaat.

de stoelen eerste en tweede rij van de nieuwe Skoda Kodiaq zijn groot en zelfs de voorkant, lijken een bevredigende regeling te bieden. Natuurlijk, ze hebben de gebruikelijke afdwingbare regelgeving in een grote SUV, evenals ventilatie of verwarming. Het stuurwiel gecreëerd waarvan de positie in hoogte en diepte kunnen aanpassen, kan ook worden verwarmd.

Skoda Kodiad: praktische middelen

Overvloed in de Kodiaq oplossingen Skoda merk genoemd als Simply Clever. Zij bieden, in sommige gevallen, een verrassende functionaliteit. Het is het geval paraplu verblijf in embellishers beide voordeuren, enorme vliegtuigtype tafels die zijn geïntegreerd in de voorste rugleuningen en intrekbare apoyabotes hebben, de ijsschraper die zich in de laadopening brandstoftank of kofferruimtebodem dubbelzijdig, en Hoofdsteun achterzijde zijsteunen om ongemak te voorkomen aan de nek. ook elektrisch slot te voorkomen dat kinderen openen van de achterdeuren of romp licht dat eigenlijk zaklamp maakt. Maar misschien wel het meest verrast tijdens de presentatie, hoewel we al een aantal Ford had gezien, is een kunststofstuk die door het openen van een van de zijdeuren beschermt de metalen rand van die van blaast tegen andere auto's of wanden in de buurt. De nieuwe Skoda Kodiaq uiteindelijk SUV van de meest praktisch en functioneel.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Skoda Kodiaq: eerste foto's binnen

Skoda Kodiaq: première op de Tour de France

Skoda Fabia Monte Carlo: De test van de lange termijn