Mazda CX-5 Black Tech Edition: meer apparatuur en imago beste prijs

Mazda CX-5 Black Tech Edition: met meer standaard uitrustingMazda CX-5 Black Tech Edition: met meer standaard uitrustingMazda CX-5 Black Tech Edition: met meer standaard uitrustingMazda CX-5 Black Tech Edition: met meer standaard uitrusting

Opslaan Deze nieuwe afwerking "zwart tech editie" Mazda heeft aangekondigd dat, met het merk verhoogt de aantrekkelijkheid van de CX-5 met een afinadísima verhouding prijs / uitrusting. Deze speciale afwerking is nu beschikbaar in CX-5 SKYACTIV-G 165 pk met handleiding en SKYACTIV-D 150ps met handmatige en automatische, altijd 6 versnellingen. En in alle gevallen, traction 4x2. de CX-5 SKYACTIV-G Het is geprijsd 29.220 € en CX-5 SKYACTIV-D handmatige en automatische, van 31.470 en 33.520 €, respectievelijk. voor Mazda CX-5 Black Tech Edition kunt u de kleuren van de bestaande lichaam op het bereik te kiezen.

CX-5

Black Tech Edition: meer apparatuur

de CX-5 Black Tech Edition toe te voegen aan de moderne afwerking Style + koplampen directionele full-LED (AFLS) de browser (Het Infotainmentsysteem MZD Connect in touch screen 7 inch kleurenscherm en was standaard op Style +), de smart keyless entry, de achteruitrijcamera met sensors parkeergelegenheid en Bose-geluidssysteem 9 speakers en Bluetooth, alle standaard systeem. Bovendien, Mazda CX-5 Black Tech Edition Ook verrijken hun Safe Manning, de integratie van de blind Spot (BSM) en achter traffic detector (CSTR) systemen die waarschuwen ons met knipperende lichten in de buitenspiegels en akoestische signalen van de nabijheid van andere voertuigen achter. exclusief lichtmetalen velgen 19 inch "diamantslijper" Luxe afwerking pas ook onderscheidend uitrusting zijn Black Tech Edition.

CX-5

Black Tech Edition: mechanische versies

de Tech Black Edition speciale serie Het bestaat uit versies SKYACTIV-G 4x2 165 pk handleiding en SKYACTIV-D 150 pk 4x2 handmatige en automatische. Beide motoren zijn voorzien van technische oplossingen die het unieke karakter van Mazda om een ​​uitstekend niveau van efficiëntie en prestaties te bereiken door eigen manier over te brengen.

de motor benzine is een 2.0 atmosferisch een relatie compressie van 14: 1, de hoogste van benzinemotoren markt. Met deze motor, Mazda CX-5 SKYACTIV-G Black Tech Edition versnelt 0 tot 100 km / h in 9,2 seconden en keurt een gemiddeld verbruik van 6,0 l / 100 km. Voor zijn deel, diesel Het heeft een royale en Soft- aluminiumblok 2,2 liter, dat gebruik twee turbos cascade, zijn van de hoogste en constante koppelwaarden bieden bijna vanuit stationair draaien. Met dezelfde compressieverhouding dan benzine, 2.2D van Mazda Het is de motor diesel met de laagste verhouding in de markt. de Mazda CX-5 SKYACTIV-D zwart tech editie met handgeschakelde versnellingsbak accelereert van 0 naar 100 km / h ook 9.2 seconds en keurt een gemiddeld verbruik van 4,6 liter. Met automatische transmissie duurt 10 seconden en verbruikt 5,3 liter / 100 km respectievelijk.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Van Beijing: nieuwe Mazda CX-4

We testten de nieuwe Mazda6

Mazda MX-5 RV en verkoop