VW Up! GTI: de kleine sportwagen, te koop in 2018

Volkswagen Up! GTI: de kleine sportwagen zal aankomen in 2018Volkswagen Up! GTI: de kleine sportwagen zal aankomen in 2018Volkswagen Up! GTI: de kleine sportwagen zal aankomen in 2018Volkswagen Up! GTI: de kleine sportwagen zal aankomen in 2018

Ze hebben al al meer dan veertig jaar geleden dat de Volkswagen Eerste generatie Golf GTI zag het licht. precies in het laatste dat ze zich hebben laten inspireren Volkswagen technici bij de ontwikkeling van de toekomst Up! GTI, die op de markt kwam in het begin van 2018, maar dat zal worden onthuld op de Wörthersee Tour in Oostenrijk deze week zal worden gehouden.

de Volkswagen Up! GTI het is geanimeerd door drie cilinders 1.0 TSI motor waarvoor ze worden gedeclareerd 115 pk, een vrijwel identieke vermogen (110 pk) met atmosferische 1.6-liter motor die de GTI Mk1 zaten weliswaar dat het maximum koppel van de nieuwe Up! Het is aanzienlijk hoger; 20.39 MKG in vergelijking met 14,27 MKG van Golf. Deze gewogen, maar slechts 840 kg, terwijl de Up! GTI bereikt 997 kg.

VW Up! GTIin de Volkswagen Up! GTI is staten versnelling 0-100 km / h in 8,8 seconden en een maximum snelheid van 197 km / h, significant betere cijfers dan die welke worden aangeboden de eerste generatie Golf GTI (Voor deze adverteerden zij 9,3 seconden van 0 tot 100 km / h en 181 km / h).

Vanuit esthetisch oogpunt, Nieuwe Volkswagen Up! GTI Het is ook duidelijk geïnspireerd door de Golf GTI. Het zal worden aangeboden in dezelfde kleuren, rood, wit en zilver, ook Het zal beschikken over veel details die eruit zag als zijn voorvader rode lijn op de grille frame of stoffering, onder anderen. Het ontwerp van de velgen Ook knipoogt hij naar het verleden, maar zijn nu 17 "in plaats van die van 13 " die op de Golf GTI Mk1 zat veertig jaar geleden.

U kunt ook geïnteresseerd

- Volkswagen Golf GTI TCR: de Golf GTI Racing-test

- VW Golf GTi R en prestaties, testte de sportiefste Golf

- Nieuwe Volkswagen Up! GTI 1.0 115 pk: geprobeerd!