Audi Q3 2019, de nieuwe SUV Audi groeit in omvang

Audi Q3, zo zal de tweede generatie van de kleine SUV van Audi zijnAudi Q3, zo zal de tweede generatie van de kleine SUV van Audi zijnAudi Q3, zo zal de tweede generatie van de kleine SUV van Audi zijnAudi Q3, zo zal de tweede generatie van de kleine SUV van Audi zijn

Geraden start en sommige details Tweede generatie SUV Audi Q3, gepland voor eind 2018 en op de markt in 2019. In de nieuwe generatie Audi Q3, Het is volledig vrij Q2 zowel qua stijl als het bijzonder in het interieur comfort langere overeenstemming is wat betreft wielbasis en na het verhogen 5 cm wielbasis nu 2,65 m bereikt. Deze toegenomen grootte is overgebracht naar een uitwendige waarin uitkragingen nauwelijks variëren in grootte, handhaven van de identiteit van de laatste Audi en ongeveer halverwege de Audi Q2 (4,19 m lengte) en de grootste Q5 (4,63 m) zijn gelegen, met 4,45 m, met een grondig Audi klom naar de kleinere SUV.

de 2019 Audi Q3 ontwerp continuista overwogen en maken gebruik van de technische basis van MQB platform, met alle gevolgen van dien van goede binnenruimte, vooral wat betreft de beenruimte van de achterpassagiers en een stam die groeit in omvang tot benaderen een functionele capaciteit 400L, hoewel dit cijfer lager is dan wat ze bieden oa Ateca Seat modellen zoals de Honda HR-Vu.

Binnenin zal niet kort zijn, althans in de meest exclusieve commerciële versies, de configureerbare digitale instrumentatie Audi Virtual Cockpit en connectiviteit eerste, waarin ook MirrorScreen, carplay en Androir Auto play functionaliteit staat Whatsapp instant messaging type.

Audi Q3 2019Motoren volgende Audi Q3

Hoewel het te vroeg voor definitieve officiële informatie Er lijkt bevestigde het ontstaan ​​van een plug-in hybride versie e-tron, die goed zou kunnen hebben de 1.4 TSI-motor als een aandrijfbron, en een variant 100% vermogen met gedeelde technologie met Volkswagen e-Golf, met een bereik van 300 km aangekondigd.

Conventionele liefhebbers, ondertussen, in staat zal zijn om voorstellen turbodiesel 2.0, onder 204 pk en de 2,0-liter benzinemotor, die zou worden in een baan van 250 pk. Twee sportieve versies, SQ3 en RSQ3 Zij zullen worden belast met het gebruik van de krachtige vijfcilinder motor, die zou kunnen bereiken 340 en 400 pk respectievelijk.

de Audi Q3 Het vertegenwoordigt de speerpunt van Audi SUV offensief en de lancering zal op komen met andere modellen zoals verwacht door de markt als Audi Q4 en Q8 enorm. Maar in tegenstelling tot de huidige Audi Q3, niet worden gebouwd in de fabriek in Martorell Seat, voor zover deze is gekozen voor de vervaardiging van komende Audi A1, maar de nieuwe generatie zal worden geassembleerd in Hongarije in Gyor fabriek copmartiendo faciliteiten in Q4. de Q8, de grootste SUV van Audi, ondertussen zal worden gebouwd in Slowakije in Bratislava.