Toyota Yaris 2016 verkocht voor 11.000 euro zonder Dieselmotoren

Toyota Yaris 2016 nu te koopToyota Yaris 2016 nu te koopToyota Yaris 2016 nu te koopToyota Yaris 2016 nu te koop

Nu in de aanbieding, is in 2016 de Toyota Yaris range niet onderscheiden door een radicaal innovatief mechanische bijdragen. Sterker nog, de nieuwigheid moet een herpositionering van het assortiment, met de opkomst van een nieuwe sportievere afwerking Feel hebben! En de invoering van betere uitrusting, vooral in de beveiliging, met de ontwikkeling pakket Toyota Safety Sense. Maar markeert ook een mijlpaal vastberaden inzet voor de benzine versies. dus uiteindelijk verlaten de turbodieselmotoren, een prioriteit in de ideologie van Toyota, veel gunstiger om het verbruik te verminderen door het verbeteren van de progressieve hybridisatie in alle modellen.

Zo is in 2016 de Yaris blijft het aanbieden van de twee atmosferische benzinemotoren, 69 en 99 HP, naast de Hybrid 101 verkregen van de gezamenlijke actie van een benzinemotor van 1,5 liter Atkinson cyclus een 45 kW elektromotor. Zijn voordeel ten opzichte van de rest wordt gegeven door verminderen van het verbruik van 1 tot 1,6 l / 100 km die in staat is, en een meer prominente, zelfs hoger dan de verbranding Active versies, plus het gemak dat brengt altijd automatische versnellingspook apparatuur. In dit verband hebben sommige fans versnellingsbak, de Yaris nog kunnen kiezen 100 met Multidrive continu variabele verandering.

Het uitrusten van Toyota Yaris 2016

Vier verschillende -City apparatuur, Actief, voelen! en Advance, ik exclusief hybriden-de laatste vorm een ​​vork prijzen variërend van 11.000 tot bijna 18.000 euro borstel. Het uiterlijk is de nieuwe versie van Feel! Of stemming zeer dynamisch. Het wordt gekenmerkt door elementen zoals het ventilatierooster honingraat zwart, duotone de wielen 16 "diameter of specifieke innerliner, onder anderen.

Bovendien kunnen optionele elementen apparaten worden gemonteerd Pack Toyota Safety Sense, inclusief pre-collision warning system PCS, bericht van onvrijwillige veranderingen rijstroken of automatische transmissie LDA korte en lange AMB lichten. Deze interessante pakket is standaard op de Toyota Yaris Hybrid Advance afwerking, maar in elk afwerking kan worden opgenomen en een redelijke prijs, 600 € vrij te geven. Op dezelfde manier, ze zijn ook interessante optie Bi-zone climate control (300 euro) en de Navigator Toyota Touch 2 & Go (600 euro).

Naast dit, hebben de Active afwerkingen komen om de eerder optionele Look Pack, bestaande uit speciale lichtmetalen velgen, mistlampen, achterlichten en LED soort parkeer help camera bevatten.

U kunt ook geïnteresseerd

Toyota Yaris Hybrid

Toyota RAV4 Hybrid