Kia Sorento 2018: de nieuwe Sportage grote broer

De Kia Sorento wordt bijgewerktDe Kia Sorento wordt bijgewerktDe Kia Sorento wordt bijgewerktDe Kia Sorento wordt bijgewerkt

De Kia Sorento is de SUV groter dan het merk in Spanje op de markt gebracht (in andere markten verkoopt Kia Mohave nog groter). zijn derde generatie, die maart 2015 kwam naar onze wegen, ontvangt nu een louter esthetische upgrade, maar op dit moment beperkt tot Zuid-Koreaanse markt.

Dus de Kia Sorento, dat Zuid-Korea is de markt gebracht onder vijf of zeven zitplaatsen binnen (in Spanje slechts zeven), is vernieuwd in zijn glimp in het buitenland en in de cockpit. Buiten, de Zuid-Koreaanse SUV presenteert een aantal wijzigingen in haar frontaal: Bumpers, grille, koplampen Full LED, mistlampen in de stijl van de Sportage ook met ledes- technologie en een nieuwe locatie van de knipperende lampjes.

in zijn profile view, veranderingen komen van de banden 19 inch -van nieuwe factuur-, terwijl de terug We vonden een nieuwe bumpers, een nieuwe optische groepen ledes en twee nieuwe uitlaat met chroom.

Kia Sorento 2018

Kia Sorento: veranderingen in de passagiersruimte

De bijgewerkte Kia Sorento stelt ook nieuwigheden in zijn binnenland: U kunt kiezen voor een lederen stoelen met verwarmde en geventileerde functie, het stuurwiel is ook nieuw en verwarmd, afgewerkt in zwart piano afwerking, nieuwe shifter en de nieuwste versie van het informatiesysteem en car entertainment.

onder de technologie Kia Sorento met inbegrip van achter deze "restyling", vinden we compatibiliteit "Apple carplay" en "Android Auto" en anders assistent rijden bijstand, zoals rijbaanbehoudsysteem, adaptive cruise control, de waarschuwing blinde vlek en ga zo maar door.

Het valt nog te bezien of deze veranderingen komen bij Kia Sorento Europese markt. Gehoopt wordt dat ja, dus we zullen moeten wachten een tijdje om te weten. misschien voor Frankfurt Motor Show? Tot nu toe wordt de vernieuwde SUV merk verkocht in Zuid-Korea tegen een prijs van rond 21.500 euro (28,000,000 won), terwijl in Spanje op dit moment ongeveer 30.000 euro.

U kunt ook geïnteresseerd

Test: Kia Sorento 2.2 CRDi 4x4 meer voor minder

Nieuwe Kia SUV Stonic: eerste beelden "mini" Sportage