Dacia Duster 2018 en zal de nieuwe low cost SUV

Dacia Duster 2018 eerste foto's van de nieuwe SUVDacia Duster 2018 eerste foto's van de nieuwe SUVDacia Duster 2018 eerste foto's van de nieuwe SUVDacia Duster 2018 eerste foto's van de nieuwe SUV

De Renault-Nissan groep nog steeds ondergedompeld in de ontwikkeling van nieuwe SUV. Binnenkort zullen we u op de hoogte van het nieuwe generatie Renault Koleos en een paar dagen geleden publiceerden we alle foto's en details van de nieuwe generatie van de Nissan Qashqai. Nou, de volgende grote model die diep zal vernieuwen binnen de automotive groep zullen de Dacia Duster, die tweede generatie de know langs deze 2017.

Aan het eind van dit jaar of begin 2018, zal beginnen met de verkoop van de tweede generatie Dacia Duster, een van de Meest populaire SUV lage kosten in Europa. Het grote nieuws in deze nieuwe aflevering stofdoek gevonden in zijn verschillende soorten lichaam. Tot nu toe, de stofdoek Het is de verkoop van een lichaam vijfdeurs met een inwendig geconfigureerd vijf passagiers. In de nieuwe generatie is in opkomst, kunnen herschikken twee lichaamsdelen moreAan de ene kant, Grote Duster langste -rond 4.6 m lang- en geconfigureerd met 7 binnenste zitplaatsen; en ten tweede, een soort "mini" stofdoek, over 4,20 m lengte en zou worden opgenomen in de segment of kleine stedelijke SUV.

Dacia Duster 2018: Enkele belangrijke technische punten

Naar alle waarschijnlijkheid, de officiële première Dacia Duster 2018 zal plaatsvinden medio september, ter gelegenheid van de viering van de Frankfurt Motor Show. Het zal gebouwd onder bouwmethoden CMF / C compact voertuigplatform de Renault-Nissan groep, dus het zal veel genen met Renault technische en Kadjar delen Nissan Qashqai.

Dacia Duster Minimechanische range Dacia Duster 2018 zal variëren afhankelijk van hun lichaam versies. Zo "mini" stofdoek, de motoren zou het meest geschikt zijn 0.9 TCe benzine en 90 pk 1.5 dCi Diesel 90 pk, zonder vernietigt mogelijke versie atmosferische benzinemotor en zelfs een bi-fuel benzine en LPG (liquefied petroleum gas). Bij Dacia Duster 2018 en vijfdeurs Grote Duster 2018, mechanische voeding moet bestaan ​​uit de volgende propellers: het 1.2 TCe benzine en 125 pk 1.5 dCi 90 pk 1.5 dCi 110 pk en 130 pk 1.6 dCi (De laatste, voor versie 7 inzittenden Grote Duster).

Zoals gebruikelijk in Europese reeksen SUV, de Nieuwe Dacia Duster 2018 U kunt meerdere versies van slechts twee-wheel drive 4x2 (Voor in dit geval) en tractie 4x4.

In termen van beveiliging en connectiviteit, Hopelijk zal de Dacia Duster 2018 rekenen met wat meer geavanceerde en verder van het model dat op dit moment is de verkoop-item. In deze zin, zou er worden uitgesloten dat het zou kunnen nemen R-Link multimediasysteem 2 reeds aanwezig in de nieuwste creaties Renault, als de Mégane 2016 en Talisman.