Seat plannen tot 2019: Arona, Ibiza, eerste elektrische …

Seat de toekomst: nieuwe Ibiza, Arona, Leon, eerste elektrische ...Seat de toekomst: nieuwe Ibiza, Arona, Leon, eerste elektrische ...Seat de toekomst: nieuwe Ibiza, Arona, Leon, eerste elektrische ...Seat de toekomst: nieuwe Ibiza, Arona, Leon, eerste elektrische ...

deze week stoel heeft onthulde haar nieuwe Leon 2017, een update van haar de verkoop van compacte die dealers zal raken In januari. Hoewel esthetisch niet veel veranderen, dit model doet introduceert nieuwe functies en aansluitmogelijkheden, een nieuwe motor als de Diesel 1.6 TDI 115 pk, nieuwe ontwikkelingen op het gebied van multimedia en tactiele vernieuwd rijden en veiligheid assistenten. We zien al nieuwe producten in alle nieuwe auto's en alleen de weg te openen voor alle revolutie komt in de komende maanden en. In Autopista.es kan ik vandaag deze bevestigen plannen voor de toekomst op korte en middellange termijn al ontwikkelt en laatste stoel.

De eerste elektrische autostoel, 2020

alle ontwikkelingen zal aankomen in de komende 3 jaar, misschien wel de meest revolutionaire zullen moeten zien, zonder twijfel met de eerste 100% elektrische auto het Spaanse merk. Seat zeker elektrificeren haar assortiment, maar niet voor 2020 zo verklaarde Matthias Rabe, het hoofd van R & D Seat. Deze volledig elektrisch model Het neemt het CBG groep platform VW, het concept wordt gebruikt door I.D. Volkswagen en onlangs introduceerde hij in het verleden Paris Motor Show.

deze Seat 100% elektrisch, vanaf dat moment onbekend is of zij een eigen model ontwikkeld uit dergelijke Leeuw (bijvoorbeeld IBE concept kunt u zien op de foto's) Of een versie van een van hun auto's succes (zoals Ateca) deel uitmaken van de advertentie en geformaliseerde groep VW: start 30 elektrische auto's in 2025 nummer één van dit type auto geworden. Kort na deze eerste elektrische, kon Zetelstuk grond een elektrische Mii en een hybride stoel plug Léon: Twee modellen gemakkelijk zou zijn te haasten om en platforms en modellen bestaan ​​binnen de Duitse groep met de volgende instellingen. Het is de Als de VW e-up en Golf GTE, om maar twee voorbeelden te noemen.

Seat 100% elektrischDe nieuwe Seat Ibiza in februari 2017

Maar voordat ze hun eerste elektrische auto's, Seat bijna volledig vernieuwen het stroombereik. En echt ingrijpende veranderingen. Als de vernieuwing al over de Lion is gewoon een restyling, Ibiza in plaats daarvan presenteren een compleet nieuwe generatie generatie, de vijfde in beton. de de verkoop van nut, waarvan er nog geen foto's, Het zal worden onthuld in februari en zal officieel worden gepresenteerd in het openbaar op de komende Autosalon van Genève. We kunnen rijden voor de eerste keer in eind mei, te krijgen verkoop voor de zomer. We spreken altijd van de loop van 2017.

deze nieuwe Seat Ibiza zullen meer "mini" dan ooit León. Zijn beeld zal lijken meer de compacte, maar ook de acties zullen guller, ver boven de top 4,06 meter lang. een bestseller wordt dan ook verwacht nut ruimer en compleet, die ook uitgebracht in de VW-groep modulair platform voor hun kleine auto, de afleiding A0 van de MQB: Dan verschijnen ze en op basis hiervan de nieuwe Volkswagen Polo, Fabia en zetel ... Arona.

De nieuwe Seat Arona, in november 2017

Ja, want Seat heeft al officieel bevestigd wat u verwacht in Autopista.es: de eerste kleine SUV zal het merk te lanceren met behulp van de basis van de nieuwe Ibiza Arona worden genoemd. Dit model, Het zal worden gepresenteerd in september 2017 op de Frankfurt Motor Show en zal verkopen in november dat jaar zal ook veel te nemen onderdelen en elementen van de nieuwe Audi Q2 en zal de nieuwe namen die door Seat voor al uw SUV te respecteren: als VW beginnend met T (Tiguan, Touareg ...) in Seat moet 5 karakters bevatten, te beginnen met A en dragen de naam van een pueblo español. In dit geval, een prachtige stad in het eiland Tenerife op de Canarische Eilanden.

seat Aronade Seat Arona toekomst moet ongeveer 4.20 meter meten in de lengte, zullen veel mogelijkheden bieden personalisatie en kleuren, en Het zal worden gebouwd op de Martorell fabriek tweede generatie Audi A1, die ook dezelfde architectuur gebruiken. Tot de motoren moet worden weergegeven in de volgende generatie Seat, de 3-cilinder 1.0 TSI met 95 en 110 pk of 3-cilinder 1.4 TDI en 90 pk 1.6 TDI ook hoger. De vraag of zal altijd voorwielaandrijving of 4x4 uitvoering.

Ateca Seat 1,0 TSI einde jaar

Nu veranderen Seat SUV om te zien wat nieuws brengt ons in dit geval de reeds vrijgegeven Ateca Seat. En het volgende dat we zullen binnenkort te zien zijn naar verwachting zal benzineversie Access verschijnen: A 1.0 TSI 3 cylinder 115 pk. Dit Ateca is een van de weinige SUV markt met een 3-cilindermotor: de Audi Q2 een 1.0 TSI. en voor het voor de zomer Zij moeten verschijnen op de markt versies 2.0 TDI 150 pk 4x2, aanvankelijk ingetrokken naar aanleiding van worden verkocht als We vertelden jullie een paar weken geleden. Het zal zeker een van de meest veeleisende en interessante variaties.

Grote SUV Seat: super Ateca?

de Seat SUV cirkel gesloten en vermoedelijk 2020. Dat jaar zou een SUV te bereiken groter dan de Ateca, vergelijkbaar met de VW Tiguan XL zal lanceren. Functionarissen van het bedrijf ons bevestigd maanden geleden dat indien succesvol de Ateca, deze nieuwe SUV zou groen licht. Vandaag de dag, blijkbaar gezien, ongetwijfeld omdat het zal. deze nieuwe grote SUV, Ook het duurt vele componenten en elementen Skoda Kodiaq, moet rond meten 4.70 meter en benadrukken de amplitude en de mogelijkheid bieden tot 7 zetels.

Grote SUV Seaten uit hetzelfde MQB platform, de Seat grootste SUV range moet beginnen met 2.0 TDI 150 en 190 pk, terwijl de benzine versie 1.4 TSI, 1.8 TSI met 180 pk moet het aanbod speerpunt. Ook hebben plug-hybride versies.

Sportiefste versies ...

SUV veel als we zien, maar Ook nieuw sportieve versies. Seat-modellen zullen niet opgeven aanbod dynamische shear opvallend voor hun behendigheid. zij naast moet de nieuwe generatie Leon Cupra, waarvan het vermogen is speculatie bereikte voor de eerste keer 300 pk. Maar als een leeuw Cupra geen verrassing als deze zelfde acroniem ongepubliceerd zou zijn toegepast op een Ateca. Het gerucht lijkt nu al vorm te krijgen en zijn zelfs "Hunt" eenheden van deze Ateca sporten, zo niet imprimieran de afkorting Cupra, Ja toegeven dat ten minste de FR. Deze laatste hebben meer boventonen van de werkelijkheid en Ze konden al worden bereikt tegen 2017.

En nog veel meer varianten X-perience

Ateca Seat X-perienceEnding beoordeling versies, wijzend een andere naam: X-Perience. de avontuurlijk staat voor Seat, hield beide aangebracht op de leeuw ST familie, Zij zullen ingaan op de meeste models merk. We konden ze al zien in het verleden Hall of Parijs op een prototype Ateca X-perience, zou het logischer binnenkomst. Maar omdat we bevestigen dat Seat zullen ze ook zeker Naast komen om nieuwe organen Leon, Alhambra mensen carrier en uiteraard de Arona SUV en super Ateca. We weten zelfs X-perience een Mii-personage op het laatste World Congress in Barcelona mobbile, maar dit concept heeft weinig tekenen van het bereiken van de werkelijkheid.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Seat Ateca vs 3008

Seat werken en de kwaliteit van zijn auto's

50 jaar van evolutie: van 600 naar Ibiza