Seat Ibiza 2017: helemaal geen versie Cupra

Seat Ibiza niet verkopen u een nieuwe CupraSeat Ibiza niet verkopen u een nieuwe CupraSeat Ibiza niet verkopen u een nieuwe CupraSeat Ibiza niet verkopen u een nieuwe Cupra

We hebben u al verteld dat de nieuwe 2017 Seat Ibiza toevlucht mechanisch driecilinder 1.0 TSI benzine en 115 pk 95, waartoe het zal later worden toegevoegd aan de nieuwe 1.5 TSI met 150 pk. in het aanbod diesel, drie opties 1.6 TDi met 80, 95 tot 115 pk, plus een compatibele CNG gecomprimeerd aardgas 90 pk, waarmee u kunt uw Ibiza vrij bewegen, zelfs op dagen met veel verkeer beperkingen besmetting.

vroeg de Executive Vice President Research and Development Seat, de Dr. Matthias Rabe: "En al zal er geen toekomst rabiate en krachtige mechanische bieden op de nieuwe Ibiza zijn". de antwoord NEE. "Het bereik zal eindigen met 150 pk TSi"Hij antwoordt.

bevestigd geen marketing een Ibiza Cupra toekomst sport versie, de populaire Spaanse rivaal auto niet hoeft te concurreren met andere hondsdolle en SUV's zoals de Opel Corsa OPC 207 pk, de Peugeot 208 GTI 208 pk en de Ford Fiesta ST 200 pk-all body met drie deuren-en Renault Clio RS Trophy 220 pk en 5 deuren.

"Er is geen vraag of de markt die betekenis geeft aan deze mechanische (Cupra-versie) op de nieuwe Seat Ibiza", aldus Rabe, terwijl toe te voegen dat "het zinvol is om één stap boven, op het grondgebied van de Seat Leon, waar ze zijn vooral belangrijk verkoopcijfers Seat Leon Cupra in markten zoals Duitsland en groot-Brittannië".

Seat Ibiza Cupra: niet meer versiesSeat Ibiza 2017: verdwijnen ook 3 en Wagon ST

Meer gegevens blijkt Matthias Rabe op Nieuwe Seat Ibiza 2017 Het is dat de lichamen van drie deuren SC en ST familie ook, en gedwongen door de vraag verdwijnen. "De eerste van de lichamen, de sportieve driedeurs SC wordt ruimschoots met geleverd Seat Ibiza nieuw beeld dynamischer, sportief en gespierd; in het geval van de Seat Ibiza ST familie, de komst van mini-SUV seat Arona eind 2017, helpen ons niet alleen aan deze verkoop, maar overwinnen door het openen van het spectrum van geïnteresseerde klanten. "

Ook vertelt ons Rabe de Nieuwe Seat Ibiza debuten MQB modulair platform A0 binnen de Volkswagen-groep en dit stelt de seat nut overwinning veiligheid -meer stijf, dynamiek en leefruimte. Opneming van een groter aantal elementen veiligheid, het comfort en de connectiviteit is geprijsd als gewichtstoename kan niet alleen af ​​tegen de Ibiza projectie, die blijven verkopen tot eind 2017. Lightening gewone werk in nieuwe generaties eet laadapparatuur inbegrepen, behalve dat deze keer de Nieuwe Seat Ibiza Het is vergelijkbaar met mm lengte en hoogte -1 cm probleemgebieden voorgaande -dos minst maar groeien veel breed. We kondigt ook Rabe er zal een belangrijke evolutie zijn wanneer vermindering van het gehomologeerd consumptie, hoewel de technisch manager van Seat vertelt ons dat als ze dichter bij de werkelijke verbruik goedgekeurd verkregen door de gebruiker zal zijn.