De nieuwe Mercedes CLA, vanaf 31.500 euro

Mercedes CLA 2013, de prijzen voor SpanjeMercedes CLA 2013, de prijzen voor SpanjeMercedes CLA 2013, de prijzen voor SpanjeMercedes CLA 2013, de prijzen voor Spanje

de Mercedes-Benz CLA is ongetwijfeld een van de high-profile premières markeren de ster 2013. Debuteerde op de Detroit Motor Show 2013, heeft de Duitse firma hieronder aangekondigde prijzen voor de Spaanse markt, die zal detail.

De prijzen van de nieuwe Mercedes CLA

Mercedes CLA 180 (122 pk) - 31.500 euros

Mercedes CLA 200 (156 pk) - 33.800 euro

Mercedes CLA 250 (211 pk) - 42.700 euro

Mercedes CLA 200 CDI (136 pk) - 33.400 euro

Mercedes CLA 220 CDI (170 pk) - 38.300 euros

Mercedes CLA, hun geheimen

de Mercedes-Benz CLA erft het ontwerp taal van de nieuwste producten van het Duitse merk met esthetische kenmerken van klasse A en een zijaanzicht met sommige gelijkenissen met CLS. De esthetiek van de nieuwe nauwelijks onverschillig voor vrijwel elk gewaagd ontwerp minnaar in een auto met coupe silhouet functie, maar met een vier-deur lichaam. Heb je gehoord deze combinatie? Ja, je hebt gelijk, in première hij CLS in 2003 en we kunnen nu rekening houden met de CLA als zijn 'broertje'.

de CLA ontwerp Het heeft vele lichte details, zoals de kap met langsribben die is geïntegreerd in de voorzijde van het voertuig. Ook gaat ongemerkt krachtige grille diamant effect en de bijzondere opstelling van optische groepen gevormd toorts. Optioneel kunt u ook toevoegen een panoramisch dak Glijdende groot, wat een grote bijdrage lichtinvoer binnen maakt.

de Binnen in de Mercedes CLA kwaliteit shows in elk van de elementen waaruit hij bestaat. Het dashboard geeft vijf diffusors om ventilatielucht, terwijl de integrale zetels vooraan en achterbank sporterslichaam verbeteren.

Naast deze twee modellen esthetische winks, de nieuwe Mercedes CLA Het wordt vooral gekenmerkt door een grote technische prestatie. Het Duitse bedrijf kondigde met veel bombarie een wereldrecord weerstandscoëfficiënt Cx, gewoon 0.23. Wat betreft afmetingen, CLA meet 4,63 m, tegen de 4,29 m de Klasse A.

Motoren tussen 122 en 211 hp

de Mercedes CLA in eerste instantie op de markt kwam met drie benzine vier-cilinder: de CLA 180 122 pk, CLA 200 en 156 pk 211 pk 250 CLA (Deze drie motoren al aangeboden in klasse A). Ondertussen, voor degenen die diesel verkiest, zal in eerste instantie alleen aangeboden CLA 220 CDI 170 pk, voor het derde kwartaal en het aanbod zal worden uitgebreid tot de CLA 200 CDI 136 pk. Alle motoren komen uit de hand van een zes-versnellingsbak of een automatische transmissie met dubbele koppeling 7G-DCT zeven versnellingen.

Er zullen sportieve versie AMG

Trouw aan de geschiedenis van het merk, CLA Ook sport-versie ontwikkeld door specialisten AMG. Genoemde variant reageren op naam CLA 45 AMG en naar alle waarschijnlijkheid zullen worden bepaald door een evolutie van de 2.0 benzinemotor turbocharged vier-cilinder waarvan de uiteindelijke productie zal rond 350 pk. Zijn officiële debuut wordt verwacht voor de volgende editie van Geneva Motor Show, die zal plaatsvinden tijdens de eerste week van maart.

maximale veiligheid

Als goede Mercedes Veiligheid is een van de sectie waarin de CLA geven de C's. Het zal een groot aantal systemen rij-ondersteuning, met inbegrip van de nieuwste evolutie van hebben Collision Prevention Assist dat als nieuwigheid, beschermt CLA tegen ongevallen in gevaarlijke situaties typisch variëren van een snelheid van 7 km / h (voor meer dan 30 km / h). De technische mogelijkheden, kunnen we niet de mogelijkheid hebben om de nieuwe generatie van de tractie te kiezen over het hoofd permanent integraal 4Matic variabel koppel distributeur.

wat betreft schorsingen, nieuw CLA geteld met een onderstel met veerpoten en een achteras Multilink. de bestuurder kan ook verschillende rij-instellingen, waarin de verschillende parameters van de veren en dempers zal beïnvloeden. Ja, wordt verwacht dat de sportievere versie (CLA 45 AMG het waarschijnlijk), zal het lichaam verlaagd 20 mm voor en 15 mm achter.