Alle nye Volkswagen personbiler og SUVer av 2022

Ny VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...Ny VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...Ny VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...Ny VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...

De neste årene spille endringer innenfor Volkswagen. Den mest betydningsfulle vil ha å gjøre med sitt utvalg av modeller, som søker større tilpasning til markedets behov som strekker seg et tilbudet SUV som hittil har vært relativt liten (Tiguan og Touareg), Spesielt sammenlignet med andre produsenter. Det klareste eksempel er Audi, i konsernet selv, med Q2, Q3, Q5, Q7 og noen andre portefølje. Ideen er å ha en bil av denne typen i hvert segment, og enda flere, en støtende i Volkswagen vil begynne på senere i år. Tar papir og penn for å skrive ned alle kommende nye versjoner av det tyske firmaet.

Volkswagen T-Roc: ny SUV i 2018

Den første store utgivelse vil være Volkswagen T-Roc, en SUV 4,23 m lang. med en lastkapasitet i trunk 445 liter og lavere pris enn Tiguan. Det vil bli drevet av tre bensinmotorer (115 hk 1,0 TSI, 1,5 TSI Bluemotion 2,0 TSI 150 hk og 190 hk) og to diesel (115 hk 1,6 TDI og 2,0 TDI 150 og 190 hk), med Total 4MOTION typen Haldex for versjoner av 150hp og oppover.

VW T-RocVolkswagen T-Cross: Polo SUV, 2018

For å bedre balansen av resultater forblir SUV det største potensialet til stede, også fordi dens pris er, i tilfelle av segment C som er 27% høyere enn en tilsvarende sedan. I denne forbindelse vil det ha stor betydning T-Cross (2018), gjort på grunnlag av den nye Polo, som militate blomstrende segment som Volkswagen sent. Mange av konkurrentene har allerede delt ut en saftig bit av markedet og T-Cross Du må demonstrere sine ferdigheter i en svært konkurransedyktig felt, i forhold til modeller som avgjort som Renault Captur, Peugeot 2008, CX-3 og Opel Cross X, blant andre. MQB plattform A0 (biler mellom 4 og 4,3 meter), som har gitt så gode resultater i Audi Q2 og Ny Seat Ibiza, Det er den beste garanti for suksess og utvilsomt effektiv tre-sylindret bensinmotor 1.0 EcoTSI vil passe som en hanske til denne lille SUV i alle effektnivåer (90 og 115 hk). En annen fordel er at i lengderetningen vil skyve tilbake seteraden, noe som gir en bonus til allsidigheten av bruk og på samme tid, noe som begrenser antallet av direkte konkurrenter.

Volkswagen Tiguan Coupe 2018

den SUV Star vil forbli den Tiguan, som vil inneholde ulike kropps varianter å få nå alle mulige nisjer i markedet. den 7 seter vil være kjennetegnet av Tiguan Allspace langstrakt kamp, ​​også vil bli solgt med 5 steder å maksimere maletero-, mens elskere av eksklusivitet og et sportslig design kan velge den Tiguan Coupe (2018), 2.0 TDI-motor med 240 hk og 220 hk 2.0 TSI, som store mekaniske alternativer. Den er karakterisert ved en mer aggressiv front, side skjørt, et bakre parti redesignet (spesielt optiske grupper) og ved en linje skråtak, som ofret noen praktisk og indre rom fra B søyle bakover, men uten å gi avkall de to bakdører. Kina, som representerer det største volumet av salg Volkswagen, Du har et derivat derav SUV, som deler mange funksjoner med fremtiden Skoda Coupe Kodiaq, det også forutbestemt for det asiatiske markedet.

VW Touareg ny generasjon i 2018

På det teknologiske nivået Touareg vil forbli juvelen i kronen, med sin nye generasjon planlagt for 2018 og båret på MLB Evo plattform, den samme av Audi Q7 og Bentley Bentayga. Forvente en betydelig reduksjon i vekt og et nytt arsenal av å delta på radarbasert driver, foran kamera og nettleser, for å også forbedre effektivitet og komfort. Samtidig sluppet det en utviklet vedlikeholdssystem Aktiv Lane, utvidet kameraer og nærhet sensorer å oppdage nærliggende objekter, samt en parkeringsfunksjon fjernovervåking med sjåføren manøver fra utenfor bilen.

VW Golf 2019Volkswagen Golf ny generasjon i 2019

En annen av hjørnesteinene Volkswagen er Golf, som åttende generasjon vil se dagens lys i 2019. Estetisk ikke forvente store endringer, med unntak av noen optiske grupper som omfatter flatere adaptive funksjoner browser-baserte, slik at endre lysstrålen i påvente av kurver, eller avhengig av typen av sporet. Aerodynamikk også dra nytte av en beste Cx, noe som vil bidra til å senke forbruk og utslipp. I likhet med resten av området, vil det ta i bruk nye sikkerhets assistenter orienterte automatisert kjøring i spesielle tilfeller (trafikk, parkering ...), i påvente av hva som vil komme i årene fremover.

Volkswagen Arteon Shooting Brake i 2019

Konseptet med sporty familien gjenspeiles i denne eksklusive skyting bremse kroppen som kan nå Arteon spekter 2019. En mulig motorer vil være 3.6 VR6 280 hk, en "blomstre" for samtalen å være ny flaggskip Volkswagen luksus til forsvinningen av Phaeton.

VW I.D. Electric i 2020

vi ankom 2020, året Volkswagen forventer 40 prosent av salget er SUV, men når du begynner å bli konkurransedyktig prisen på batterier. Det vil være til stede når Innvendig diameter, en elektrisk bil servert på fremtiden Modulær elektrisk plattform MEB. De forventer ham "brems" Tesla fordi det begynner prisen vil være tilsvarende en Golf Diesel, er mindre enn 7000 euro Modell 3 (fra 31 000 €). den I.D., som ble vist som et konsept på 2016 Paris Motor Show, den har en lignende format til golf (4,1 meter), men med en mye bredere på grunn av fravær av forbrenningsmotor og overføringstunnel indre. All utvalg innvendig diameter vil bety en sterke engasjement for autonom kjøring, mens blir fullt tilkoblet og har flere demand-tjenester styres via en berøringsskjerm 10"Eller fra smartphone-brukere eier. en Head-up display med utvidet virkelighet vil skjermen litt informasjon om selve veien og frontlykter may "kommunisere" med fotgjengere når autonome kjøring er aktivert. Den vil ha 170 hk og område på mellom 400 og 600 km, avhengig av den valgte batteriet.

VW I.D. Crozz: Electric SUV i 2021

MEB samme arkitektur (Som er kompatibel med dagens MQB) andre modeller vil bli produsert Familie I.D., som I.D. Crozz (2021), en kompakt opp til 7 seter, drevet av en 170 hk motor i den fremre aksel og en av 136 hk på baksiden, noe som kan ta plassen til Allspace Tiguan SUV. Den indre diameter Lounge (2021), i mellomtiden, vil være svært kubikk og maksimere innvendig plass av sine syv beboere, mens innvendig diameter Aero-e (2022) er en sedan 4,7 meter som tilsvarer den manglende og luksuriøse Phaeton (5,06 m) indre rom.

VW I.D. Bulli Electric BuzzVW I.D. Buzz: den "Bulli" Electric i 2022

Til slutt, I.D. Buzz Det er en moderne tolkning av "Bulli" original, med 170 hk, 600 km elektrisk autonomi. vil komme i 2022 og vil være en av søylene i utvikling av avansert autonomt kjøring, med et ratt som skjuler for å lese mer komfortabelt og så store som for en passasjerkabin Volkswagen T6, Selv om den utvendige mål 4,53 meter vil ligne den Touran. Sikkert modellprogrammet I.D. Det slutter ikke der, siden elektrifisering kan være en gjenoppliving av rafter, som sitter elektrisitet svært godt.