Subaru XV 2016: de SUV wordt vernieuwd

Subaru XV 2016 mechanische-updateSubaru XV 2016 mechanische-updateSubaru XV 2016 mechanische-updateSubaru XV 2016 mechanische-update

Het Japanse merk heeft bijgewerkt Subaru XV exterieurdesign met nieuwe lichtmetalen velgen 17 inch, plus retoucheren optica, grille en de voorbumper. Aan de achterzijde van de SUV van Subaru wijst nieuwe optische achterzijde met LED-remlichten en achterspoiler bicolor zwart satijn afwerking. Verandering verwerkt ook het openen van de deuren, de chromen strip die langs de onderzijde van de zijruiten en aanbiedingen nieuwe kleur Hyper Blue.

Subaru XV 2016: verbeterd interior

In de cockpit, het bereik Subaru XV 2016 voorzien van een nieuwe multifunctionele stuurwiel, een hogere kwaliteit en de dikte gedeeld met de Subaru Outback, wordt het dashboard versierd met een nieuwe two-tone trim en er zijn ook veranderingen in de bekleding en deurpanelen. In de automatische versies, stuurwiel, zittingen, armleuningen en versnellingspook bedekt met een gestikte draad oranje.

Deze verbeteringen in beeld Subaru XV in aanvulling op andere ontwikkelingen in het najaar van 2015 aangekondigd als de nieuwe entertainment systeem met een 7-inch touch, achteruitrijcamera en de functie spraakherkenning. Er is ook de herinrichting van het dashboard, nu met een blauwe achtergrond en een nieuwe LCD-kleurenscherm en andere aanpassingen in instrumentatie, decoratieve elementen of de verplaatsing van USB- en aux-aansluitingen.

2016 Subaru XV: Diesel, benzine of LPG

Mechanische toevoer blijft bij het bereik van de motoren vernieuwd maanden geleden, alle bekende architectuur BOXER typisch voor de Japanners. In paragraaf Diesel, Subaru XV heeft de 2.0D-motor 147 pk, Euro6 specificaties en hermodellering verlaagt na de laatste verbruik en emissies bereiken 5,4 liter / 100 km en 141 g / km CO2. De benzine-uitvoeringen toevlucht nemen tot 1.6 motor 114 pk, die markeert de toegang tot het gebied en kondigt een verbruik van 6,5 liter / 100 km; terwijl boven wordt geplaatst de 2.0 150 pk, waarbij het geassocieerde series de automatische omschakeling Lineartronic, en kondigt een gecombineerde cyclus ook de consumptie 6,5 l / 100 km. Daarnaast biedt Subaru XV versies kan draaien op vloeibaar petroleumgas (LPG).

Subaru XV: een effectieve SUV 4x4

Het volledige gamma Subaru XV rekening met AWD, maar met verschillende specificaties zijn afhankelijk van de gekozen versie. Bijvoorbeeld met manuele transmissie voorzien van een centraal differentieel met een viskeuze koppeling, terwijl de automaat voorzien van verbindingsmiddelen beide assen door koppeling, in plaats van een centrale differentieel. Echter, voor het gehele Subaru bereik maakt gebruik van de naam Symmetrical All-Wheel-Drive. Daarnaast is de XV rijden de 1.6 benzinemotor uitgerust met een versnellingsbak.

Met de laatste verbouwing, de Subaru XV Ook opgenomen verbeteringen in dempingsrichting en elektronische stabiliteitscontrole, zoek flexibeler gedrag en de vooruitgang in kwaliteit rijden.

2016 Subaru XV prijzen

Subaru XV 2.0D Sport: 27.675 euro

Subaru XV 2.0D Executive: 29.250 euro

Subaru XV 2.0D Executive Plus: 31.250 euro

Subaru XV 1.6i Advance: 20.400 euro

Subaru XV 1.6i Executive: 23.900 euro

Subaru XV 2.0i Lineartronic Executive: 27,200 euros

Subaru XV 2.0i Executive Plus Lineartronic: 29.200 euro

(*). Let op: Prijzen PVP zonder toepassing van enige korting. Subaru biedt promoties tussen 1.700 en 2.450 euro, afhankelijk van de gekozen versie.

U kunt ook geïnteresseerd

- De Subaru XV 2.0D Diesel-proof

- Subaru: prijzen en nieuwe auto's