Dit zal de Nissan Qashqai 2017 weten te komen!

Nissan Qashqai 2017 foto'sNissan Qashqai 2017 foto'sNissan Qashqai 2017 foto'sNissan Qashqai 2017 foto's

Ondanks het legioen van concurrenten die zijn verschenen in de afgelopen jaren, de Nissan Qashqai blijft aan de tand te verdedigen en spijker zijn leiding in de compacte SUV en de Spaanse markt blijft een van de meest actieve in termen van bestellingen voor dit model.

Nissan Qashqai 2017: meer verfijnde

Maar het Japanse merk is niet op haar lauweren rust en volgend jaar zal lanceren een Nissan Qashqai 2017 nieuwe reeks, die zijn nieuwe front-end zal worden gewezen, door een vernieuwde dashboard en interieur materialen die zal er beter uitzien en een meer verfijnde aanraking, samen met de opname van nieuwe rijhulpsystemen, als een stelsel van semi-autonome driving bedoeld uitgerust versies.

Met de gegevens die we hebben uit de eerste hand, bieden wij uitsluitend een replica van wat de Nissan Qashqai 2017, waarin een beeld zal de aandacht van te trekken meer scherpe gelaatstrekken. Als het gezicht is de spiegel van de ziel, de nieuwe reeks van de Japanse SUV u verrassen met veel meer moderne voorzijde, het opnemen van een nieuwe grille met de nieuwste evolutie van de V Nissan maakt gebruik van haar nieuwste modellen te identificeren. Dit beeld opgeslagen veel overeenkomsten in Europa uitgebracht door de Volgende Nissan Micra, een model dat optreedt tijdens deze dagen in de Paris Motor Show.

Nissan Qashqai 2017: efficiënter en technologische

de hernieuwde Nissan Qashqai, Ik zou dealers hit in mid-2017, Het zal dezelfde structuur als het heden, zonder a priori belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot het motorengamma wordt verwacht. Ze hebben dezelfde bevoegdheden die tot nu toe, hoewel sommige van hen wat 'fine-tuning' voor zou kunnen hebben de efficiëntie te verbeteren.

Bovendien, de Nissan Qashqai 2017 Het zal verantwoordelijk zijn voor het merk in Europa systeem semi-autonome rijden PROPILOT het merk wordt al gebruikt in sommige modellen in Japan. Deze technologie "is ontworpen om te draaien op een enkele rijstrook snelweg volgt", aldus Nissan. Het systeem, dat werkt tussen 30 en 100 km / h, regelt de stuurinrichting, gas en rem, die automatisch kan worden bediend. ook controleert de afstand tussen de Qashqai en de voorligger, rekening houdend met de baans snelweg bochten zelfs gebeuren. Wanneer het verkeer stopt om welke reden dan ook, de PROPILOT zal de SUV vertragen Japanse merk; en opnieuw toen hij stapte op het gaspedaal, zal het systeem opnieuw de controle over de auto.