Grote Hyundai Santa Fe 2017: versterkte apparatuur

Grote Hyundai Santa Fe 2017 beeldenGrote Hyundai Santa Fe 2017 beeldenGrote Hyundai Santa Fe 2017 beeldenGrote Hyundai Santa Fe 2017 beelden

wijzigingen opnemen Nieuwe Hyundai Grote Santa Fe 2017 Ze zijn gebaseerd op een significant "facelift" (-update) Beide buitenkant als binnenland, die geeft het een nieuwe look, in lijn met vergelijkbare veranderingen geïntroduceerd in de Hyundai Santa Fe "normale" voor bepaalde tijd.

De nieuwe voorzijde valt vooral in de Nieuwe Hyundai Grote Santa Fe 2017, met een nieuwe factuur grill, koplampen en knipperlichten hosting verschillende lenzen en met nieuwe bumpers die een opvallende LED-dagrijverlichting maken met mistlampen verticaal geplaatste, waardoor deze enorme SUV een meer moderne look. Aan de onderkant, de spoiler is ook opnieuw ontworpen en het geheel wordt overgoten met nieuwe chroom.

Grote Hyundai Santa Fe 2017: meer beeld technologische

in de terug Ook verandert de ontwerp de bumper en de opstelling van de mist lichten, nu loodrecht op de grond, met chroomversiering aan beide zijden is aangepast. De achterlichten première nieuwe verdeling van de kleuren in het formaat en zijn voorzien van LED-verlichting en remmen. In het profiel te bekijken, de Hyundai Grote Santa Fe zwart en zilver mounts nieuwe beveiligingen, terwijl de lichtmetalen velgen 19 "komen om nieuwe vijf dubbele spaken hebben.

Hyundai Grote Santa Fe Interieur 2017In de cabine zijn er ook opmerkelijke veranderingen. De middenconsole varieert de verdeling van selectors en controle, in aanvulling op het opnemen van een geluidsinstallatie en browser Nieuwe AVN 2,0. De reis computerscherm in omvang toeneemt. Bovendien zijn alle versies Nieuwe Hyundai Grote Santa Fe 2017 zal het systeem TomTom Live Services, met informatie over bezienswaardigheden, verkeer, radar of het weer zorgt dragen. Ook verschillen ze inserts board en stoffering bordeaux opent als een alternatief voor zwart en beige.

Grote Hyundai Santa Fe 2017: afwerking, een motor, grote apparatuur

Aangezien er geen wijzigingen ten opzichte van het huidige bereik Hyundai Grote Santa Fe Is er één karton stijl, die op zijn beurt slechts in combinatie met een motor, een overbrenging en een soort tractie wordt, zodat de enige beschikbare versie is de dieselmotor 2.2 CRDi 200 pk met automatische versnellingsbak 6 versnellingen en 4WD.

Ja, ze zijn belangrijk nieuwe apparatuur de integratie van de Grand Santa Fe 2017, omdat nu de toewijzing omvat: elektrische hoogteverstelling in de passagiersstoel, zijlichten variëren, bi-xenon systeemstop-startmotor tijdens langdurige aanslagen (ISG Stop&Ga System), automatische zendbundel / rijweg voor en achter mist LED, USB aansluiting voor passagiers in de rij 3, bewaken de dode hoek, het systeem van autonome noodstop intelligente cruisecontrol, scherm bekijken 360 ° en het parkeren assistent systeem.

Grote Hyundai Santa Fe 2017 voor 53.670 euro

Alvorens een dergelijke verrijking, prijs Hyundai Grote Santa Fe stijgt navenant, precies 3265 euro, maar zei afwerking stijl waarin alle mogelijke opties in dit model, beide elementen van veiligheid en comfort. Het houdt ook de sprong van ongeveer 3.800 euro tegen Santa Fe met identieke specificaties.

Echter, de uiteindelijke prijs de Grote Hyundai Santa Fe 2.2 CRDI 200 PK 4X4 AT Style met 7 zetels Het is 53.670 euro.