Volkswagen Polo SUV: Een mini Tiguan 2018

Zo zal de toekomst VW Polo SUV komt in 2018Zo zal de toekomst VW Polo SUV komt in 2018Zo zal de toekomst VW Polo SUV komt in 2018Zo zal de toekomst VW Polo SUV komt in 2018

De toekomst SUV zal een Volkswagen Polo SUV en echt. Geen make-up voor zover Volkswagen Cross Polo. Deze keer, met een marktaandeel dat in een duidelijke groei te dekken, de Urban SUV die beginnen naar de steden binnen te vallen, het Duitse merk zal een model dat in veel opzichten is net als een VW Tiguan ontwikkelen minst... maar, in tussen, we kunnen ook vooraf worden gevestigd aan het eind van 2018 een toekomstige VW Golf T-Roc op basis van de compact. Maar dat nog steeds om meer informatie te wachten.

Wat als ik reeds bevestigd is dat de nieuwe generatie van de Volkswagen Polo zal in minder dan twee jaar met dalende SUV. Ten eerste, ja, zullen we weten dat Het zal de zesde generatie Volkswagen Polo in zijn gebruikelijke vorm, dwz gebruikelijke nut lichaam. De komst van deze toekomstige modellen van de groep, evenals de Seat Ibiza, het wordt ontwikkeld op een nieuwe variant verkorte wielbasis platform MQB de compacte auto's die zeker een toegevoegde waarde voor al die zullen nieuwe generatie kleine auto's.

De toekomst Volkswagen Polo, zowel als een nutsbedrijf SUV, zal daarom technisch meer dan ooit een iets kleinere Golf. Het is geen toeval dus dat de nieuwe Volswagen eigen Tiguan is opgegroeid en zelfs royaal te leiden al snel in een 7-zits versie, omdat binnen Polo range deze nieuwe SUV zal de omvang vraag die niet meer dan willen dekken 4.20 m body. Deze Polo SUV zal goed zijn iets korter dan de ook nieuwe Audi Q2.

Technische rijkdom van de Volkswagen Group MQB platform zal deze toekomstige Polo SUV toestaan ​​voldoet aan alle nieuwe eisen van de markt: van burgers puur versies, combinaties van TDI en TSI-motoren (Zal niet de laatste missen 1.6 TDI groep, noch natuurlijk de nieuwe benzinemotoren 1.0 3-cilinder turbo TSI) transmissies 4x2 en 4x4 en wisselkoersen zowel handmatig als automatische dubbele koppeling om te komen tot 7 relaties.

Volkswagen Polo SUVIn eerste instantie moeten deze toekomstige Volkswagen Polo zo komen Vijfdeurs SUV, Hoewel al onderzocht meer dan 3 coupe waarschijnlijke en ook een Cabrio, twee nieuwe organen die, gedreven door de Range Rover Evoque, lijkt het erop dat beginnen te populair geworden. Voor zover prijs is nog steeds tijd om de officiële informatie te ontmoeten, maar onze collega's uit Duitsland en kondigen eerste data: 17.000 euro gemiddeld tarief. Alles wijst erop dat dit model in productie gaat in midden 2018, samen met de daling van de kleine SUV Skoda ook in Portugal (Palmela).

Tot nu toe, in de laatste Autosalon van Genève, Volkswagen en liet ons een Polo vooruitgang van deze toekomstige SUV onder de prototype T-Cross Breeze. Met dit concept, het merk niet alleen het ontwerp en de richtlijnen en andere nuances van het ontwerp van de toekomstige SUV van de Polo bereik, maar, zoals we hebben gezegd, dat andere shuntlichaam Cabrio, die zich uit de gelederen van Volkswagen zeggen dat ze zullen de serie: als het niet in de Polo, zal in dat hypothetische Golf T-Roc. definitief de SUV-formaat niet langer een specifiek model in het bereik van de fabrikanten te worden bijna een eigen basis waarop vele varianten te ontwikkelen als de markt vraagt: het is bijna een nieuwe reeks.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis

Volkswagen Golf R, de meest krachtige van alle

Q2 tot Q9: Alle Audi SUV aankomen in