Mitsubishi ASX 2017: nieuw design en nog veel meer …

Mitsubishi ASX 2017: nieuw design en nog veel meer ...

De Mitsubishi ASX is de hoofdpersoon in de Beijing Auto Show gehouden van 25 april - 4 mei. de Japanse SUV, geproduceerd in Chinese bodem, opent een nieuw front de stijl van die ontmoeting in november vorig jaar in de Hall of Los Angeles.

Een voorste gebied dat is verlengd met een meer agressieve uitstraling responsive design stijl 'Dynamic Shield' zien we al in andere modellen van het Japanse merk, zoals de Mitsubishi Outlander. Deze noviteit in de Mitsubishi ASX heeft een goed bijgewerkte 17-inch wielen.

de hernieuwde Mitsubishi ASX zal niet alleen in de zijn staan Mitsubishi in Beijing. Er zullen ook de Outlander en Outlander PHEV plug-in hybride, Mitsubishi Pajero en de Pajero Sport en de Mitsubishi Lancer EX, de laatste twee modellen worden ook geproduceerd in Chinese bodem.

De Mitsubishi ASX wordt momenteel verkocht in Spanje, met zijn eigen voor- anders dan de VS en Azië, met basisprijs van 20.900 euro. In totaal verkochten zij in Spanje drie verschillende mechanische versiesTwee diesel, ASX 160 DI-D 114 pk en 220 DI-D ASX 150 pk, en benzine, de ASX 160 sde MPI 117 hp.

U kunt ook geïnteresseerd

Mitsubishi ASX: nieuwe versie 160 DI-D

Mitsubishi Space Star, te koop in Spanje

Mitsubishi werkelijke verbruik, de hele waarheid over het gebruik van hun auto's

Wil je een nieuwe auto? Voordat waardeert uw auto gratis