Nissan Qashqai 2017 vs 2014: dit verandert de best verkochte SUV

Dit is de nieuwe Nissan Qashqai 2017Dit is de nieuwe Nissan Qashqai 2017Dit is de nieuwe Nissan Qashqai 2017Dit is de nieuwe Nissan Qashqai 2017

Toen kwam de grote schok op de Geneva Motor Show 2017. Dit was in de vorm van groot sportcomplex, als de laatste van Ferrari, de terugkeer van de Alpen of de nieuwe Audi RS 5, en ook met indrukwekkende prototypes of verkoop als de Seat Ibiza of Opel Insignia ... dat als we eerder hadden gezien. echter, grote bom de belangrijkste gebeurtenis van het jaar in de auto kwam hij met de première van de nieuwe Nissan Qashqai verrassing. Rare vandaag, maar hij had niet gelekt zelfs een foto van de dagen voor de inauguratie.

aangezien de Nissan Qashqai model dat volledig revolutie in de categorie SUV, en natuurlijk populair, het is duidelijk dat het moest de ster zijn. Omdat daarnaast blijft SUV verkocht in Spanje meer 4 jaar ononderbroken. Met het uitbrengen van dit jaar van grote Seat verkopen rivalen zoals Ateca of de Peugeot 3008, en de opkomst van modellen zoals de Hyundai Tucson of Kia Sportage, het moet een beweging te maken. En het doet gezicht springen Dit vernieuwde markt volgende zomer. Het is niet een nieuwe generatie, maar een update, dus off broeinesten van Genève en de hectische activiteit, is het tijd voor controleren hoeveel en hoe het verandert. En daarvoor niets beter dan om het direct te zien in foto's: verplaats de middelste frame om van de ene variant naar de andere.

Nissan Qashqai 2017 vs 2014: Verandert vooruit en het profiel

haar leiders hier zeggen dat het, in het frontaal, waar de Nissan meer heeft geïnvesteerd de Qashqai vernieuwen. En voor de hand liggende. Maar in principe onderhoudt het grille ontwerp, vrijwel alles verandert, te beginnen met nieuwe optiek met geïntegreerde LED's, maar ook in de bumper en motorkap. Natuurlijk zijn er meer veranderingen gezien in profiel, waar het silhouet is bijna hetzelfde, maar we zien nieuwe ontwerpen wielen 17, 18 en 19 inch. Oordeel zelf in de foto's.

Nissan Qashqai 2017 vs 2014: verandert achter

Ten aanzien van de achterkant, Nissan Qashqai 2017 bevat ook nieuwe tinten, maar minder belangrijk. de loodsen, in reliëf gemaakt, te wijzigen hun ontwerp en aerodynamische verbeteringen werden ook aangekondigd met nieuwe elementen in hun laag naar een grote Cx van 0,31 bieden. Ook is voorzien van nieuwe voorkant deflectoren.

Nissan Qashqai 2017 vs 2014: verandert binnen

ten opzichte van binnenland, De doelstelling van Nissan design afdeling zorgt ervoor dat we hebben geprobeerd om nu te bereiken een sportievere look, meer premium. Hiertoe heeft de nieuwe Qashqai 2017 binnenzijde van bepaalde elementen die de algehele perceptie van kwaliteit beïnvloeden, zoals betere materialen en het stuurwiel nu genomen de laatste Nissan Micra, met platte bodem en intuïtieve multifunctionele bediening. Op zijn beurt komt de Tekna afwerking +, met kuipstoelen bekleed met nappa nieuwe factuur en de specifieke structuren die deel uitmaken van een meer luxe interieur. We zorgen er ook voor dat degenen die verantwoordelijk zijn een zal komen Nieuwe Audi team Bose, en hij heeft veel gewerkt in verbeteren geluidsisolatie in het voertuig niet groter geluidisolatie in Diesel op het dashboard, dikker achterruit en geluidsabsorberend materiaal.

Nissan Qashqai 2017 vs 2014: technische wijzigingen

Tenslotte eindigt dus het wordt niet gezien, new Nissan Qashqai 2017 kondigt ook verbeteringen aan de ontwikkeling ervan voor een betere dynamische prestaties en meer comfort. Ze hebben nieuwe leiding en afstelling van de ophanging, terwijl vooral richten nu veiligheidsassistenten bijgewerkt. De frontale botsingsvermijdingssoftware bijvoorbeeld nu voetgangers en waarschuwingssysteem achterkruis verkeer wanneer zout wordt toegevoegd achter een parkeerplaats. En naast alle bekende perifere camera's, blinde vlek monitoring, vermoeidheid detector, lezer verkeersborden en Lane Departure Warning, komt met actieve traject correctie binnen het programma PROPILOT richting van geautomatiseerde rijden.

wat betreft motoren, geen veranderingen worden aangekondigd in de Nissan Qashqai in zijn eerste fase. Benzinetraject dezelfde 1 openen.2 DIG-T 115 pk macht, die een volgen DIG-T 163 pk. Diesel, de 1.5 dCi 110 pk Het zal ook samengaan met de top 1.6 dCi 130 pk. Er zal natuurlijk handmatige en automatische opties Xtronic transmissie en varianten 4x2 en 4x4.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Alle nieuwe SUV toekomst media

Nissan Qashqai succes in cijfers

SUV Vergelijking: Seat Ateca tegen alle