VW Tiguan 2016: officiële foto’s en details van de tweede generatie

Volkswagen Tiguan 2016 officiële foto's van de tweede generatieVolkswagen Tiguan 2016 officiële foto's van de tweede generatieVolkswagen Tiguan 2016 officiële foto's van de tweede generatieVolkswagen Tiguan 2016 officiële foto's van de tweede generatie

Frankfurt Motor Show 2015

Een van de grote vernieuwingen van Volkswagen in Frankfurt Motor Show 2015 de tweede generatie Tiguan, zijn model SUV commercieel meest succesvolle na iets accumuleren meer dan 2,6 miljoen stuks in acht jaar.

de tweede generatie VW Tiguan -o Tiguan 2016- Het geeft een heel ander ontwerp van het model het vervangt. In de ontwikkeling ervan, nieuwe Tiguan ontvangt van de nieuwste technologie die door de transversale modulair platform MQB, zodat u de markt aan te bieden Er zijn twee soorten van het lichaam, twee-wheel drive versies met front Off-road met een hogere invalshoek, handgeschakelde versnellingsbak of een automaat met dubbele koppeling, varianten van voor- of vierwielaandrijving met de nieuwe 4Motion Active Control -Maakt selecteert vier verschillende scenario verkeer, afhankelijk van het type grond en heeft 200 mm bodemvrijheid afstand.

Diesel vier vier benzine- en hybride GTE

voortstuwende aanbieding Volkswagen Tiguan II Het zal breed zijn. Voor de liefhebbers van de 'traditionele' brandstoffen, het bereik diesel Het zal worden verdeeld in vier motoren diesel TDI direct Injection 110, 150, 190 en 231 hp (De laatste, een prominente 2.0 TDI biturbo), terwijl alternatieve brandstof zullen vier andere blokken TSI 125, 150, 180 en 220 pk.

Het grote nieuws in de driving range Tiguan van tweede generatie Het zullen de GTE plug-in hybride versie van 218 pk totale vermogen. Deze nieuwe variant is niet beschikbaar op de markt, totdat de Spring 2017. de Tiguan toekomst GTE toestaan ​​verbrandingsmotor voortstuwing, elektrische of de som van beide. In het hybride systeem, de aanwezigheid van een nieuw pak lithiumionbatterijen hogere capaciteit, behalve zonnepanelen onafhankelijk op het dak. Ook zij steeds prominenter aanwezig in de ingewanden van het hybridesysteem een ​​benzine 1,4 TSI vergezeld door een elektromotor, beide gekoppeld aan een bepaalde DSG 6 versnellingen. Zoals het geval is met GTE versies Golf en Passat, de toekomst GTE Tiguan Het heeft een batterij opladen-modus draait, functioneren als automatische hybride en zuiver elektrische modus of functie GTE "boost" om maximale prestaties niveau op keer te bereiken.

Nieuw pak, nieuwe maatregelen

de nieuwe VW Tiguan II sport een meer uitgesproken meer rechtlijnige design, beroertes en 'muscle'. zijn lengte 6 cm toe bij te staan 4,49 m en breedte ook toeneemt in 3 cm aan de totale 1,84 m. Intussen is de hoogte iets lager, met 1,63 m (3,3 cm lager), terwijl de wielbasis geeft lug 7,7 cm voor een totaal van 2,68 m.

Met de verandering in de buitenafmetingen en de herinrichting van het interieur, Volkswagen kondigt meer ruimte voor de inzittenden in de nieuwe Tiguan, plus een ruimhartiger boot volume van de lading 615 liter hoedanigheid (145 liter meer dan Tiguan eerste generatie).

Technologie aan de macht

uitgebreid en voor alle smaken en kleuren technologische last die op te nemen in het kader van zijn lichaam de Tiguan II. In het hoofdstuk over veiligheid en rijden assistenten,

wijst op de assistent stad noodstop, het voetgangersgebied detectiesysteem, de actieve motorkap om blessures te minimaliseren in cas van misbruik, knie-airbag voor de bestuurder, multiple anti-collision remsysteem, actieve snelheidsregeling tot 160 km / h, noodreminrichting, etc.

Een niveau comfort, vele en gevarieerde systemen die het grootste deel van het leven aan boord te vergemakkelijken, waaronder we moeten vermelden drie zones automatische klimaatregeling, scherm met hoge resolutie voor multimedia computer, perifere visie systeem 360, Head Up Display System projectie-informatie op de voorruit en, natuurlijk, het systeem connectiviteit communicatie-interface tussen smartphones en Android tablets en IOS besturingssystemen.