Opel zal aankomen in 2017: Insignia, twee nieuwe SUV …

Opel zal presenteren aan 7 nieuwe, 2 van hen ongepubliceerde SUV in 2017Opel zal presenteren aan 7 nieuwe, 2 van hen ongepubliceerde SUV in 2017Opel zal presenteren aan 7 nieuwe, 2 van hen ongepubliceerde SUV in 2017Opel zal presenteren aan 7 nieuwe, 2 van hen ongepubliceerde SUV in 2017

"7 in 17" wordt het bericht voorzitter hoofdkwartier Opel in Russelsheim, Duitsland. Onlangs waren we er met haar te praten President, K. T. Neumann, de nabije toekomst van het merk. De boodschap is duidelijk en direct: zal zijn 7 nieuwe Opel om volgend jaar te zien. Sommigen weten al, zoals Ampera-e (Laat u allen hier); anderen weten bijna alles, zoals Insignia toekomst met drie varianten carrosserie, en er zijn veel open geheimen die ons vertellen over twee ongepubliceerde SUV. ook industriële Opel Movano zult u een update ervaren. En als we kijken naar 2018, een derde en het opleggen SUV, in de omgeving van de 4,8 meter lengte, zal een zeer modern assortiment af te ronden.

Opel Insignia Sports Tourer Schulte

Opel Insignia: Grand Sport, Sports Tourer en Country Tourer

de nieuwe Opel insigne Het is de eerste nieuwigheid die bij me opkomt, met zijn Drie soorten instellingen beschikbaar. De conventionele hatchback (hatchback) worden genoemd grand Sport en familie variant, zoals Sport Tourer. Deze zal crossover versie kennen, zullen worden ontwikkeld als Country Tourer. Geen Pinchas hier, vertellen we u onze eerste indrukken toekomstige generatie insigne, die we hebben uitgevoerd.

Opel Crossland X Schulte

Crossland X Opel: Meriva is de SUV

Crossland X de naam is gekozen om de huidige Meriva vervangen veronderstelling sloot dit model minivan die heeft geleefd twee generaties, zowel vervaardigd in de Figueruelas fabriek in Zaragoza. Waarom de naam Crossland X? Volgens de voorzitter van Opel, K.T Neuman, "We gebruikten om de X-bolder carrosserievarianten differentiëren". met Crossland, vervolgt: "zoeken we een andere naam, met meer avontuurlijke mentaliteit, sportievere". Crossland X, die de markt raakt volgende juni, Zij zal worden vervaardigd Zaragoza, alsmede geassembleerd in deze plant zijn afleiding voor Citroen de huidige vervanging Citroen C3 Picasso C3 Aircross of voor Cactus.

Opel Future X 2017

Opel Grandland X: anti Qashqai

Later, in november, zal het een SUV te lanceren in ons land over de Opel Crossland X en Opel Mokka X evenaart zwaar segment C. Als Opel zal produceren voor Citroën in Figueruelas, bij segment C, de Opel toekomst Grandland X u de informatie die hier zal worden gemaakt door Peugeot in uit te breiden Frankrijk, waar de Franse onderneming produceert en de Peugeot 3008. Reeds in 2018 Je moet een finale te bereiken Opel SUV, in de nabijheid van 4,8 meter en te profiteren van het nieuwe platform Opel Insignia, ontwikkeld zonder externe bondgenoten en geproduceerd in Russelsheim.