Landwind X7 2018: Chinese SUV is nog steeds een kopie van de Range Rover Evoque

Landwind X7 2018: foto's van Chinese kopiëren Evoque SUVLandwind X7 2018: foto's van Chinese kopiëren Evoque SUVLandwind X7 2018: foto's van Chinese kopiëren Evoque SUVLandwind X7 2018: foto's van Chinese kopiëren Evoque SUV

die een Chinese automerk kopieën of imiteert de originele auto-ontwerp bestaande Het is niets nieuws (zie artikel Chinese kopieën van de meest schandalige auto's). de Last but not least schandalig geval keert hij terug naar ster Landwind met zijn "gerenoveerd" X7 SUV in het assortiment 2018.

Het bovengenoemde traject van Landwind X7 Hij had al kreeg een goede spervuur ​​van kritiek voor het zijn van een kopie van compacte SUV Range Rover Evoque. In feite is het zeer land Rover Hij had ondernomen Juridische stappen tegen de Chinese fabrikant voor dit plagiaat, Hoewel bij China, regulerende wetten zijn zeer laks in deze zaak.

Een paar weken geleden, stelt voor Landwind X7 in de verlenging ervan range 2018, het zou iets minder te lijken Range Rover Evoque. Echter, na het zien van de nieuwe officiële foto's gepubliceerd, de exemplaar bestaat nog steeds en de gelijkenis tussen de Aziatische SUV en Brits voor de hand liggende, zoals je kunt zien op de foto's die in dit artikel begeleiden.

Landwind X7 2018Ondanks de esthetische wijzigingen in de Landwind X7 2018, het voorste gebied blijft zeer vergelijkbaar met die van Range Rover Evoque. Hetzelfde geldt voor uw zijaanzicht en ondertussen later, met vrijwel identieke vormen in de deur en zelfs het gebruik van een aërodynamische spoiler aan het einde van het dak.

Volgens verschillende Chinese media, het voorschot Landwind X7 2018 zullen hebben 2.0 turbo benzinemotor 190 pk, plus een iets minder krachtige versie die zal worden bevorderd met een propeller 1.5 turbo benzine 150 pk.

de startprijs van Landwind X7 2018 zal starten in een paar 100.000 Chinese yuan (Ongeveer 13.000 euro tegen de huidige wisselkoers). Interessant is dat de Range Rover Evoque goedkoper dan verkocht in China is geprijsd op ongeveer 388.000 yuan (ruim 50.000 euro). Zoals je kunt zien het prijsverschil is echt belangrijk ...

Range Rover Evoquede chief designer voor Land Rover, Gerry McGovern, Hij heeft bezorgdheid over deze nieuwe onder meer tot uitdrukking kopiëren en, vooral, om de plannen van de nieuwe prototypes ontwikkelt Jaguar Land Rover. McGovern Het erkent dat imitatie en het kopiëren zal blijven bestaan ​​en zeker modellen Jaguar-Land Rover Zij zullen opnieuw worden nagebootst.

In de fotogalerij bij dit artikel, kunt u het zien Landwind X7 2018 (Rood-model) en Range Rover Evoque (SUV wit).

U kunt ook geïnteresseerd

Twaalf grote Chinese merken zijn onder andere ESP accepteren hun modellen sinds januari

Zotye SR8: dit is de Chinese kopie van de Porsche Macan