Dit is de nieuwe Yamaha SUV: U kunt uw fiets te laden

Yamaha, Cross Hub Concept, de SUV waarmee je je fiets te ladenYamaha, Cross Hub Concept, de SUV waarmee je je fiets te ladenYamaha, Cross Hub Concept, de SUV waarmee je je fiets te ladenYamaha, Cross Hub Concept, de SUV waarmee je je fiets te laden

Autoshows laat altijd een ander "nieuwsgierig", maar wanneer de stad Tokio is de ster, verrassing de vreemde wordt bijna normaal. De Japanse merken zijn weddenschappen al hun technologische en ontwerp tot prototypes verrassingen, verlaat ons een aantal van de meest bijzondere foto's van het jaar.

Deze keer dat hij heeft aangeraakt Yamaha, mark die was in gesprek met een prototype offroad te presenteren en dat heeft verrast een nieuwsgierig vierzitter SUV, kunnen een fiets en alle laden, met kleine afmetingen. Werk vaardigheden en het gebruik van de ruimte heeft geleid tot de Cross Hub Yamaha Concept.

Doel is een Yamaha presenteren familie, pret en speciaal ontworpen voor gebruik van de auto op vakanties en korte vakanties naar het platteland. The Hub Yamaha Cross Concept is een SUV met wielen veld U kunt een fiets of een quad veld te laden in de achterste regio, zeer gewaardeerd door degenen die graag dit soort rijden en zou geïnteresseerd zijn in het starten van hun favoriete sport en stak in vermoeienissen zijn.

Yamaha Cross Hub Concept, ook om familie genieten

Het vreemdste ding over deze SUV is dat het ook ruimte voor familie reizen, hoewel een ander voertuig en te laden zonder overschrijding van de metingen van een Honda CR-V of Toyota RAV4. Dit is bereikt met een nieuwsgierige zitplaatsen ruit. De bestuurder zit in het front office. Iets verder terug, twee zetels flankeren de zijkanten en een vierde passagier in het midden sluit de figuur.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Toyota C-HR 2018: prijzen en data key hybride SUV

Nissan IMx Concept: dit kan een elektrische SUV op basis van de Leaf zijn

Officer! BMW X2: foto's en alle gegevens op de nieuwe SUV

Seat Arona nieuwe SUV, bewegen (VIDEO)