De mest pålitelige små biler

Pålitelighet liten 2014Pålitelighet liten 2014Pålitelighet liten 2014Pålitelighet liten 2014

Volkswagen Up

VW Up!

17 på to

Unnta mindre opptredener på verkstedet, for eksempel omprogrammering airbag i mai 2013 Volkswagen Up teknikere, og deres 'brødre' mekke, Seat og Skoda Citigo Mii, er enestående. Sammenlignet med den robuste 1,0 bensin er blitt påvist til april 2013, og i enkelte enheter, varsellys Kjølevæske, og motorfeil til september. Conditioner kompressor kan være støyende.

4 av 5 stjerner

Tro mot omdømmet til VW, viser det en byggekvalitet materialer som gjør en referanse. Et notat, vannlekkasjer på bakkenivå utbedres i verkstedet.

Vi mener

De få problemene i løpet to år viser at denne lille har blitt godt unnfanget fra fødselen av. Designen er enkel, ikke rart.

Reanult Twingo

Renault Twingo

16 ut fra 20

Fortsetter å gi eksepsjonell pålitelighet. Likevel har det vist noen svakheter i løpet av syv år. Det sistnevnte er fortsatt viktig avvik av ventil kiler som kan resultere i motorsvikt i 1,2 16V, påvirker 2000 enheter, justert på en offisiell samtale. Andre feil korrigert rør turbolading trykk og innsprøytingspumpen sensor og vannpumpen ved 1,5 dCi. I tillegg, ifølge en april 2013, på innstillingsbeltet Diesel har risiko for opptrevling. Bensin, tennspoler ble skiftet ut i 1.2TCe.

3 av 5 stjerner

Ungdom mot sin nye rival, og i ferd med å bli fornyet, Twingo tilbud ser noe gammelt, spesielt synlig kvalitetsnivå og lyddempende materialer. I modellåret 2008-2009, systemet låsing forsetene Han måtte rette opp.

Vi mener

Takket være sin fagkunnskap fra Clio II, Twingo forundrer fortsatt galleriet ved homogenitet sine fordeler. I nesten syv år med markedsføring, er Renault fortsatt den beste når det gjelder pålitelighet

Fiat Panda

Fiat Panda

16 ut fra 20

Etter to år med karrieren, viser en Panda utmerket nivå av pålitelighet. Men Fiat førte i 2012, to tiltak som kreves passerer gjennom verkstedet. -i juni i fjor 2013- er å omprogrammere ulike elektroniske systemer om bord enheter produsert i 4377 frem til mars. I mekaniske termer, lekker diesel injektorer i 1,3 JTD, de er under overvåkning.

3 av 5 stjerner

den tredje generasjon gjør oss glemme den forrige hvor materialene var av en middelmådig regning. Videre er dens presentasjon, lyse, Panda samme linje som dens lille bror, 500.

Vi mener

Litt dyrere enn forgjengeren utgjør en produksjonskvalitetsklasse. Gode ​​nyheter, tekniske basen tatt 500, er nå modning.

Ford Ka

Ford Ka

15 til 20

Totalt Ford er ikke utsatt for alvorlige havarier. Bensinmotorer og diesel kan miste kraft (hastighetssensor), mens eiere klager over en lukt i passasjerkabinen i bensin 1.2. den Elektriske vinduer kan kreve erstatning kommando. Vitne servostyring har en dårlig vane med belysning.

3 av 5 stjerner

Med moderne presentasjon, Ka gjør ikke krav på elegansen til sin fetter, Fiat 500. Dashbordet er utsmykket med ikke mer riktige materialer, ser straffet lydisolering.

Vi mener

Fiat utviklet i samarbeid med og produsert i den polske fabrikken på 500, Ka Han rømte til problemene med unge i denne ene. Derfor har karrieren vært mest tilfredsstillende øyeblikk.

Peugeot 107

Peugeot 107

14.5 på 20

i 1.0 bensinversjoner, fremhever tidlig clutch slitasje modeller produsert før oktober 2008 og dreneringsvannpumpen, inntil april 2009. Transmission Control har uløselige problemer. I januar 2013 1,4 HDi Diesel versjoner (mai-oktober 2010) trengte en oppdatering ved å koble rådelager.

1 av 5 stjerner

den Presentasjonen er sviktet av sprø materialer (plast, tepper) og grunnleggende sammenstillinger (synlige skruer ...). Frem til slutten av 2009, er kvaliteten på leddene årsaken til vannlekkasje.

Vi mener

Snart erstattet andre kvartal 2014, til 107 knapt skjult sin alder. Mens når det gjelder pålitelighet, full ditt liv med ære, bør 2009 bli overvåket.

Fiat 500

Fiat 500

Men ofte han har hatt en god posisjon i pålitelighet, flere tiltak i verkstedet har grumset klassifisering Fiat 500. Beste 1,2 og 1,4 bensin enn diesel, 1,3 JTD. Begroing av partikkelfilteret FAP motor acelereración ... de har også dukket opp elektriske problemer med bakluken og styring varsellys og slitasje dempere foran.

3 av 5

Vel montert, Fiat 500 forfører med sin elegante presentasjon og god stykk. For å forbedre, et maleri og en noe skjøre organer under chassiset som noen ganger kan bli oksidert

Vi mener

Mens de fleste problemer har oppstått i enheter som er utstyrt med dieselmotor, bensin er de viktigste som nyter godt av tid, særlig i bytrafikk.

Du kan også være interessert

- Merker mest pålitelige biler i Europa, ifølge OCU