Volkswagen Golf 2019: meer data Nieuwe foto’s!

VW Golf 2019: eerste foto'sVW Golf 2019: eerste foto'sVW Golf 2019: eerste foto'sVW Golf 2019: eerste foto's

de best verkochte auto in Europa in de afgelopen jaren, de VW Golf, is altijd nieuws. nu, Autopista.es U kunt zich Hoe zal de nieuwe generatie -octaaf, die première is gepland voor 2019.

de huidige generatie VW Golf -de zevende-, is net geopend een deep-update (Zie: test VW Golf 2017). Minor veranderingen in het ontwerp, efficiëntere motoren en, vooral, grotere technologische bijdrage op het gebied van veiligheid en systemen rijhulpsystemen onderscheiden van de laatste update van de zevende generatie Golf. maar wathoe zal de Golf VIII? Lees verder ...

VW Golf 2019: interieur en technologische revolutie

de De officiële première van de achtste generatie VW Golf zal plaatsvinden, waarschijnlijk te nemen aan herfst 2018, de marketing van start eind dit jaar of reeds vroeg van 2019. Zoals gebruikelijk in elke nieuwe generatie van de Volkswagen Golf, verwacht niet dat een revolutionaire verandering in het design van het exterieur. Ja, er zullen kleine esthetische ontwikkelingen op het uiterlijk van de koplampen, grille, achterlichten en nieuwe ontwerpen van lichtmetalen velgen. waarin Ja meer significante veranderingen zullen binnen en technologie te ervaren.

VW Golf 2019Volgens de beschikbare informatie Autopista.es, groot hoeksteen in het interieur van de Volkswagen Golf VIII Het zal zijn geweldig zijn rechthoekig scherm in het midden van het dashboard (beeld en gelijkenis van Tesla of nieuwe Volkswagen Arteon). Vanuit het grote scherm vrijwel alle functionaliteit kan verwerken nieuw informatiesysteem, navigatie en entertainment. Aan de andere kant en toegankelijker te maken voor de ogen van de bestuurder, zal levend één komen nieuwe veel grotere digitale display dat in première op het "restyling" 2017. de gebaren controle van de bestuurder, de waarschuwingsinrichting vermoeidheid en vermoeidheid, het automatische remsysteem, de waarschuwing onbedoelde voorsorteermogelijkheid controle dode hoek en talrijke assistenten bekend rijden nog steeds beschikbaar in de zijn VW Golf nieuwe aflevering.

VW Golf 2019: semi-autonome en verbonden met andere auto's

de Achtste-generatie Volkswagen Golf auto zal op alle mogelijke manieren worden aangesloten. Naast elk mobiel apparaat verbinden reizigers binnen de Golf zal een efficiënte technologie die het delen van gegevens reis en incidenten daarvan met andere voertuigen mogelijk te maken reist op dezelfde weg of andere wegen in de buurt.

En ook in bepaalde omstandigheden de Nieuwe VW Golf kan alleen reizen zonder menselijke tussenkomst, dat wil zeggen, we worden geconfronteerd met de Eerste Golf met autonome rijfuncties.

VW Golf 2019VW Golf 2019: MQB platform, elektriciteit ...

de Electric inzet Volkswagen Group met uitzicht op de komende jaren meer dan duidelijk. Een paar weken geleden kondigde hij zijn offensief lanceren meer dan 30 elektrische auto's tot 2025. Echter, de verbrandingsmotoren hetzij van benzine of diesel ze is nog steeds lange weg te gaan.

Zo is de onlangs vrijgegeven nieuwe 1.5 TSI benzinemotor cilinderuitschakeling Het zal een van de te meest populaire zoekmachines, alsmede de bestaande versie van 150 pk, Er kan ook een minder krachtige 130 pk zijn. Diesel VW Golf thrusters blijven ook versies meer eisen, alle ondanks de beperkingen ten aanzien van dit soort brandstof de meeste Europese landen (Frankrijk en Groot-Brittannië, twee van de meest recente voorbeelden te verbieden de verkoop van auto's opleggen diesel en benzine in een paar jaar).

VW Golf 2019: drie en vijf deuren, vertrouwde Variant ...

Naast enkele versies van benzine, diesel, honderd procent elektrisch (e-Golf zal haar naam blijven bestaan) en hulpprogramma bastaard (Golf GTE), de 2019 VW Golf Range zal hoofdzakelijk worden gearticuleerd drie carrosserievarianten: drie deuren, vijf deuren en familie Variant (Zie foto's van alle van hen in de fotogalerij).

de versies meer "gekruid" en sportieve VW Golf 2019 zal het blijven GTI en R, de laatste met een aanzienlijke vermogenstoename vanwege de mogelijke aanwezigheid in de technische genen van een elektromotor die een rol moeten prominenter, en elektriciteitsproducent als Extra power supply in de uiteindelijke prestaties van uw hybridesysteem.