SUV Hyundai plannen om 2020: nieuwe Tucson, Santa Cruz …

Nieuwe Hyundai SUV die zal aankomen tot 2020Nieuwe Hyundai SUV die zal aankomen tot 2020Nieuwe Hyundai SUV die zal aankomen tot 2020Nieuwe Hyundai SUV die zal aankomen tot 2020

Er is geen twijfel over bestaan: Hyundai is voorgesteld om een ​​van zeer groot aanbod SUV vormen en interessante markt. Uw inzet en je geeft de omzet aan het succes van Tucson en de nieuwe kleine Kona, hebben we al bewezen in Korea, zal komen markt binnenkort één van haar modellen ster te worden concurreren in een segment groeien, waar Peugeot 2008, Renault Captur of ook nieuwe Seat Arona Ze moeten hun grootste rivalen.

Natuurlijk, als je denkt dat het eindigt hier, niets is verder van de werkelijkheid: Het is nog maar van start gegaan. Beide global vice-president van Hyundai Motor, Chung Eui-Zon, als vice-president van corporate planning en product van Hyundai-Amerika, Michael J. O'Brien, Zij hebben officieel bevestigd Deze dagen verschillende media merkstrategie zal blijven groeien (En hoe) met de nieuwe SUV. Daarom is er niets beter om te gaan 1-1 wankelde toekomstige ontwikkelingen. En ze zijn niet minder dan vijf ...

Hyundai Santa Cruz: 2018

waarschijnlijk het eerste nieuws op de markt kwam zal de nieuwe worden Hyundai Santa Cruz, een model dat we zagen in 2015 op de Detroit Motor Show als een prototype en nu net ontvangen groen licht voor productie. In feite is dit model is van vitaal belang voor Hyundai voor de Amerikaanse markt, waar de verkoop daling in 2017 tegen een tarief van 10 procent en waar ze nooit in een van de meest populaire categorieën hebben deelgenomen: zij pick-up. Dit wordt vandaag bevestigd het persbureau Reuters.

Hyundai Santa Cruzdeze Hyundai Santa Cruz spectaculair zal plaatsvinden, volgens de eerste berichten onder hetzelfde platform Tucson. Marketing in de Verenigde Staten is gepland voor eind 2018 (Of uiterlijk begin 2019) en slechts zou mislukken en kijk of op de Europese markt. Maar we missen niet het zien van de nieuwe verbintenis aangekondigd en merken zoals Peugeot, Fiat en Mercedes in het segment tot de pick-up meer verfijnd. Zeer binnenkort weten we zeker nieuwe gegevens.

Hyundai Santa Fe: 2018

Als de Verenigde Staten hebben gesproken over een verkoop inzinking Hyundai, en de noodzaak om te wedden op zijn belangrijke producten in Europa gebeurt het omgekeerde: het merk groeit in de buurt ritmes altijd 10 procent in 2017, en de te volgen nieuwe SUV zal trend aankomen. O verlengd, zoals in dit geval. En is dat, voor binnen een jaar ongeveer de verwachte -update Santa Fe. Het blijft haar medium SUV, van zowat 4,70 meter. Het zal ook blijven een SUV globaal concept, aangepast aan verschillende soorten markten. Hyundai moet binnenkort officieel geven ons hun vroege gegevens, maar Michael J. O'Brien en bevestigd.

Hyundai grote SUV 7-zitter: 2019

Zoals reeds aangekondigd de komst van een belangrijke nieuwe 7-zits crossover die, hoewel niet bevestigd, zou het Grand Santa Fe te vervangen. We weten niet op dit moment of het nu een nieuwe naam zal aannemen, ook al begint te wedden ja. Dit model zal een andere zwaargewicht voor de Amerikaanse markt, maar zal zeker Europees aanpassing voor een ander segment hier groeien, zoals aangekondigd en ook stoel of zoals we zien na de release van de laatste Kodiaq Skoda, Peugeot 5008 en de Renault Koleos. Dit model zal en in 2019.

grote SUV HyundaiHyundai kleine SUV: 2019/2020

En als we net boven gesproken, nu onder doen wij ook. Hyundai en spreekt ook openlijk van een kleine SUV om te concurreren in Een marktsegment en wordt gepositioneerd door onder de nieuwe Kona. Ongebruikelijk formaat heeft, moet zijn ongeveer 4 meter lang en hier zal het worden geboren met de belangrijkste doelstelling van de verkoop van de Aziatische markten en zelfs in Europa. Voor nu een naam of technische gegevens is niet bekend, maar we kunnen verwachten dat moeten reeds zijn uitgevoerd in het kader van de nieuwe potlood chief designer Brand, voormalig Seat Luc Donckerwolke.

Hyundai Tucson: 2020

En natuurlijk ... zal nieuw zijn Tucson. Hyundai zal zijn SUV cirkel te sluiten met de release gepland en gerenoveerd in 2020, de compacte SUV, en de grote ster in onze markt. positioneerde zich altijd als een van de best verkopende modellen, zelfs voor maanden over de almachtige Nissan Qashqai, zal Hyundai blijven aan de continue verbetering van de kwaliteit en technologie in hun producten voort te zetten. Als de mark we in zijn laatste editie sprak al Volkswagen Tiguan concurrentie, zorgen dat de nieuwe generatie zal ingaan op deze lijn van verfijning. Nieuwe motoren, brandstofcel-versie, een grote apparatuur... de nieuwe Tucson zal doorgaan met de nieuwe Hyundai te leiden. Maar er is nog tijd om te weten: tot nu toe hebben we genoegen nemen met het kennen van de release datum.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Hyundai zal een "super Tucson" en een "mini-Kona" te lanceren

Hyundai Tucson toekomst, hoe brandstofcel?

De nieuwe Hyundai i30 in de voorkant van de Golf en Civic