Seat Leon Cross Sport, SUV coupe Seat

Seat Leon Cross Sport, SUV coupé i Frankfurt 2015Seat Leon Cross Sport, SUV coupé i Frankfurt 2015Seat Leon Cross Sport, SUV coupé i Frankfurt 2015Seat Leon Cross Sport, SUV coupé i Frankfurt 2015

Frankfurt Motor Show 2015

I øyeblikket er det en prototype, men Seat Leon Cross Sport squanders attraktivt for hver av porene. Presentert på den majestetiske opptog Volkswagen natt Frankfurt før 2015, viser spanske firmaet hvordan du kan bli en fremtidig SUV sporty karakter.

Og sports lidenskap som har preget Seat hele sin historie er veldig til stede i Lion Cross Sport. Faktisk må utgangspunktet i sin utvikling søkes i den spennende versjon Leon Cupra SC, med som deler det bensinmotoren 2,0 liter dobbelt system (direkte / indirekte) injeksjon og optimalisert for å utføre 300 hk makt. Den maksimale dreiemoment på 38,79 mkg er angitt ved 1800 rpm, mens boksen, er den valgt endringer dobbel clutch DSG.

i Lion Cross Sport, system firehjulsdrift (Med Haldex femte generasjon system utstyrt med en multi-lamellkobling med hydraulisk aktivering og elektronisk kontroll) er den som har ansvaret for å overføre til jord all sin styrke, mens en elektronisk differensialsperre gir også den nødvendige dosen av motorens ekstra når gripeforhold og de krever det. Med en body-on-høy 4,1 cm fra Leon Cupra SC, kunngjorde den spanske firmaet for Lion Cross Sport en akselerasjon av 0 til 100 km / t på 4,9 sekunder.

sport Boyscout

i Design Lion Cross Sport Typiske blandeelementer csports ompactos sammen med andre designdetaljer som ofte kjennetegner slike kjøretøy SUVer og crossovers. Derfor er ingen mangel på store dekk montert på hjul bitono 19 tommers legering, trinn svært markert hjul, ulike soner av beskyttelse for kroppen og undersiden av denne, bar takstativet, fire eksosutløp og, selvfølgelig den karakteristiske frontlykter og baklykter teknologi Full LED.

den to-tone utvendig maling Lion Cross Sport oransje og svart er i hovedsak de samme som vist i prototypen 20V20 Geneva Motor Show 2015. Disse fargene har kontinuitet i prangende interiør, hvor videre lær og vev Alcantara bringe kvalitetspoengene.

Tilkobling og sikkerhet

den Seat Leon Cross Sport også stole på maksimal tilkobling, fordi gjennom plattform Mirror Link og koplingssystem Full Link Du kan koble til smarttelefoner og mobile enheter med iOS og Android operativsystemer.

De fleste novísimos delta kjøring bidra med sine ekstra verdi i kapitlet sikkerhet. Blant de mest relevante, omfatter en progressiv retning, en elektronisk stabiliseringssystem tilpasset til særegenhetene i et kjøretøy med en viss campera kall, adaptiv cruise control med Front Assist, enheten trafikkskilt anerkjennelse og kontroll kjørefelt assistent.