Audi A1 2018 en zal de nieuwe “Ibiza” premie

Audi A1 2018 eerste foto's van de nieuwe premium hulpprogrammaAudi A1 2018 eerste foto's van de nieuwe premium hulpprogrammaAudi A1 2018 eerste foto's van de nieuwe premium hulpprogrammaAudi A1 2018 eerste foto's van de nieuwe premium hulpprogramma

Iets aan het veranderen tussen de topfabrikanten. Onder het motto, Mercedes Hij herontworpen een paar jaar geleden haar gehele assortiment ... en het heeft heel goed gewerkt. Het heeft zijn imago verjongd, gepresenteerd allerlei nieuwe producten en zelfs veranderde zijn filosofie. BMW Het is nu op dezelfde lijn: met de release van zijn volgende SUV X2, belooft een revolutionaire verandering in termen van design, altijd wedden op de sport bekend gen. Nou, Audi is ook vrijgegeven ... en grote. Met het grote evenement Audi Summit heeft duidelijk gemaakt deze week dat hij in de technologische vooruitgang dompelt, digitalisering, autonoom rijden ... Kortom, in de auto van de toekomst en de nieuwe A8 is zijn best.

Niettemin kan men hier Audi ook een sterke inzet voor vernieuwing. De nieuwe A3 en Q3 ook première snel belangrijke veranderingen die we al hebben gesproken, dus vandaag richten we ons op andere grote nieuws uit: de tweede generatie van de kleinste auto, Audi A1. Een blik op de computer gegenereerde beelden van onze illustrator Schulte (altijd zeer betrouwbaar) volstaat om te bewijzen dat, start, esthetisch veel aantrekkelijker.

de nieuwe Audi A1 is gepland om te komen de markt in vierde kwartaal van 2018, dus het zou officieel worden onthuld op de komende Autosalon van Genève in maart worden gehouden. meer scherpe lijnen, veel zijdelingse rib lichaam en nieuwe optische groepen voorzitten nieuw beeld, krachtiger en sportief. ook Ze verdienen veel meer aanwezigheid inlaten.

Audi A1 2018Audi A1 2018: Afscheid van 3 deuren?

Ontwikkeld en uit de A0 MQB platform, van waar alle kleine auto's van de Volkswagen-groep en heeft vrijgegeven van de nieuwste generatie Ibiza, de nieuwe Audi A1 iets in de lengte groeien. Van 3,97 meter zal presenteren over 4,04 meter lang (En naast de nieuwe Ibiza) en is ook 20 mm bredere en het aanbieden 90 mm wielbasis ook superieur. Derhalve blijkt een van de zwakke punten nu toe binnenruimte dient aanzienlijk te verhogen.

Dit verhoogde functionaliteit van de nieuwe Audi A1 zal ook de correspondentie in de kofferbak. Volgens de informatie die wij van onze zuster tijdschrift Auto Motor und Sport German, de draagkracht is nu rond 350 liter, dat wil zeggen tussen 70 en 80 more in de huidige generatie. De achterklep belooft ook meer praktische en groter te worden.

maar misschien een van de belangrijkste veranderingen die registreert de nieuwe Audi A1 is dat elimineren in deze tweede generatie 3-deurs versie: Zoals zojuist aangekondigd dat de nieuwe Seat Ibiza. Iets dat elke dag meer van nieuwe bestelwagens en compact zien we.

De motoren van de nieuwe Audi A1

In mechanisch, zal de nieuwe Audi A1 ook de première van de nieuwste Volkswagen Group motoren, waardoor een grote sprong hier ook over de Seat Ibiza. in benzine Verwacht wordt dat de laatste motorenaanbod openen 3 cilinder 1.0 TSI 115 pk (Het opgeven van de kleinste 1.0 van 75 en 95 pk), terwijl behandeling moet de toon 1.4 TSI 125, 150 (En systeem cilinderuitschakeling) En 190 pk macht.

2018 Audi A1 InteriorMaar als je je nog niet duidelijk verschil Het concept van de nieuwe A1 hebben verlaten met betrekking tot de Ibiza, het zegt dat de kracht nog groter zal zijn. Vanuit Duitsland filteren wij als het zal ook 2.0 TSI met 250 pk voor de Audi S1 ​​versie (Tot nu toe bleef hij in 230 pk), en natuurlijk en adaptieve demping beschikken; en zelfs een RS1 nog radicalere variant met 300 pk en macht, niets meer en niets minder.

ten opzichte van diesel, althans in zijn lancering is de bedoeling dat de nieuwe Audi A1 inzet op een enkele motor: de bekende 1.6 TDI 110 pk dat is het geven van goede prestaties na een wat aarzelende vroege jaren. Het lijkt niet dat de A1 wil veel dieselmonteurs inzetten.

Vanaf 17.500 euro ... in Duitsland

De nieuwe Audi A1 ook wedden een veel meer complete uitrusting. Versterking van hulpsystemen zoals steeg vertrek waarschuwingen, voetganger detectie, automatische parkeerrem bedienden, rembekrachtiging en zelfs nieuwe LED-verlichting functies zelfs op het niveau van het binnenmilieu, zal een feit zijn.

En over het interieur, de nieuwe Audi A1 ook wedden een digitale instrumentatie tot 6,5 inches, en een systeem van informatie en opleiding rand, maar toch in connectiviteit. En, natuurlijk, en als de nieuwe Ibiza rusten ook cInductieve arga voor mobiele telefoons. In Duitsland en om ons hun prijzen: zal vertrekken vanaf 17.500 euro. We zullen zien in Spanje.