70 elektrische auto’s en SUV’s aankomen tot 2025: Kalender

Alle auto's en elektrische SUV die zal aankomen tot 2025Alle auto's en elektrische SUV die zal aankomen tot 2025Alle auto's en elektrische SUV die zal aankomen tot 2025Alle auto's en elektrische SUV die zal aankomen tot 2025

Ondanks alle tekortkomingen die nog steeds bestaan ​​vandaag in infrastructuur en aanbod, het einde is onvermijdelijk: de elektriciteit zal worden in een paar jaar de aandrijving van onze mobiliteit. We zien het in elke nieuwe release, we geluisterd naar elke ingenieur te praten van toonaangevende fabrikanten, we lijden aan de nieuwe milieunormen dat overheden beginnen te implementeren (of aangekondigd) en Wij bevestigen met elk nieuw plan we ontdekken in de grootste automerken.

BMW i5

Ja, want als we vandaag recapituleren alle nieuwe auto's weten we dat op de markt elk merk zal zetten,laten we meer dan 70 nieuwe functies die zal aankomen in de komende 7 jaar! Figuur die zeker de auto markt louter zal overspoelen elektrisch, batterij aangedreven... of zelfs MH batterij, zoals Hyundai kondigt een nieuwe SUV komt in 2018 en moet de omvang van zijn Tucson. In deze link vindt u meer informatie vinden.

Welke merken leiden dat de markt voor elektrische auto's?

Eén van de grote vragen ontdekt welke merken zal leiden in de komende jaren puur elektriciteitsmarkt. Nissan Het heeft zich zeer goed in het gebied, en 2018 aanval veel sterker met een New Generation Leaf dat heeft niets te maken met het heden. Verbeterde aerodynamica, meer technologie, meer aerodynamische ... veelbelovend. BMW ook komt pakt het nieuwe tijdperk, en met een BMW i3 2018 de aankondiging van belangrijke verbeteringen voor volgend jaar, meer vermogen ...en een sportieve versie S! In deze belangrijke modelvarianten toevoegen van nieuwe macht X1, X3, een nieuwe i5, een grote SUV Elektrische ... Ja: de SUV monopoliseren te veel bekendheid in dit nieuwe aandrijfsysteem. De derde gevestigde merk kan zeggen dat het is Renault, die in Zoe toegevoegd en een kleine elektrische SUV 2019 Captur grootte.

echter, Het lijkt er nu sterker invoeren scene twee belangrijkste merken: Mercedes en Volkswagen. In feite zijn de twee aangekondigde en de lancering van de eigen sub-merken wie zal een geheel nieuw offensief elektrische auto's en SUV's te presenteren in 2025. Daimler om te beginnen kondigt investeringen van ten minste 11.000 miljoen euro voor de productiecapaciteit auto's, motoren en batterijen voor elektrische aandrijving. zijn submarca Het zal EQ worden genoemd, en zijn eerste model zal de EQC worden: A SUV komt in 2019 de omvang van de GLC (Ongeveer 4,65 meter) kunnen opleveren 400 pk met twee elektromotoren. de autonomie te kiezen als niet minder dan 500 km. In de volgende jaren en zullen ze een sedan, een coupé, een compacte SUV ... en verschillende maten te bereiken.

Mercedes EQCVolkswagen, Ondertussen wil hij de Dieselgate begraven met zijn nieuwe reeks (of sub) ID. Zij is van plan om een ​​nieuw model per jaar te lanceren, al begonnen 2019 met Golf compacte formaat (ID EV): Moet bieden ook 500 km van elektrische actieradius en in staat zijn om 80 procent batterij op te laden in slechts een half uur. Deze auto zal volume voeg vervolgens ID Crozz, een SUV met 300 pk Tiguan size Allspace en de aankondiging van een grote functionaliteit en ruimte. En later komen ze families en varianten ... als de reïncarnatie van beide hopen Bulli.

Alle tegen Tesla

Benieuwd wat Tesla. Vandaag praktisch met één of twee auto's in haar assortiment, zonder implementatie in de meeste landen ... maar met alle fabrikanten kondigen antwoorden tegenover de mark. heeft al naam, en zal binnenkort hebben "auto": de Tesla Model 3 Het geadverteerd eind 2018 of begin 2019 op een meer betaalbare prijs: hieronder 35,000-40,000 euro en 350 km van elektrische bereik. Het is bellen om te populariseren en revolutie in deze markt. We zullen zien.

Tesla Model 3Voor haar Porsche zal een Opdracht E en een elektrische SUV te ontwikkelen, stoel de markt zal brengen een compacte stijl Leon, Opel houden aan haar Ampera-e bereid om de grond te krijgen, Peugeot Het zal ingaan op de technologie ook compacte SUV, zoals Citroën, Honda, Mazda, DS, Skoda, Volvo, Alfa Romeo ... Je zal niemand missen. Wij verlaten jullie nu met het schema van de lanceringen per jaar tot 2025. Er zijn meer dan 70 nieuwe functies.

Nieuws uit 2018

MARKMODEL
AudiQ8 e-tron
BMWi3 en I3S
Hyundaielektrische Kona
HyundaiSUV brandstofcel
slingerduidelijkheid EV
NissanLeaf 2018
OpelAmperea-e
Teslamodel 3

Nieuws uit 2019

MARKMODEL
AudiQ2 EV
BMWX1 EV
DS7 Crossback EV
MercedesEQC Crossover
MazdaEV Compact Crossover
miniEV
MitusbishiEV
PeugeotCompact EV
PorscheMission-E
Renaultkwid EV
stoelmini EV
TeslaRoadster
VolkswagenID EV

Brand new 2020

MARKMODEL
BentleySpeed ​​EXP12 e6
BMWX3 225E
CitroënEV Aircross
DScompact EV
slingerInsight EV
Maseratialfieri
MercedesEQ Sedan
PorscheEV SUV
stoelCupra EV
SkodaVision E
Suzukimini EV
TeslaUitvoering Y
ToyotaC-HR EV
VolkswagenID Crozz

Nieuws uit 2021

MARKMODEL
BMWi-NEXT
CitroënCompact EV
DSEV Sedan
GenesisEV Sedan
MercedesCompact EQ
Peugeotcrossover EV
PorscheEV Sedan Coupe
Skodamini EV
TeslaType P (pickup)
VolkswagenID lounge

Nieuws uit 2022

MARKMODEL
Alfa RomeoCompact EV
BMWi5
CitroënEV SUV
slingercompact EV
doorwaadbare plaatsCompact Crossovers EV
MercedesEQ SUV
TeslaType II MPV

Nieuws uit 2023

MARKMODEL
Alfa Romeocrossover EV
BMWi8 EV
fiatCompact EV
Maseraticrossover EV
MercedesEQ Sedan Coupe
Toyotamini EV
VolkswagenID Aero E

Nieuws uit 2024

MARKMODEL
AudiR8 e-tron
CitroënFamily EV
DS"levensstijl" EV
fiatEV Sedan
slingercrossovers EV
LamborghiniVitola EV
MercedesEQ MPV
MitsubishiCrssover EV
Opelcrossovers EV
Suzukicrossovers EV
volvocrossovers EV

Nieuws uit 2025

MARKMODEL
Alfa RomeoEV Sedan
BMWGrote SUV EV
fiatEV SUV
VolkswagenID Buzz