Audi Q5 2016 groter en lichter

Audi Q5 2016 groter en lichter

de 2016 Audi Q5 Het zal een van de belangrijkste auto in het zijn nieuwe generatie van auto SUV onder de naam Q merk van vier ringen. Vergeet niet dat in dit gebied hebben al gesproken over de ontwikkeling van toekomstige Audi Q1, Q4 en zelfs Q6... en aldus een vermoedelijke Q8 aan de top, die op hun beurt alle technologische bonanzas al in de nieuwe Audi Q7 vrijgegeven.

De officiële première van Audi Q5 vindt plaats tijdens het laatste kwartaal van 2016 Het is de Paris Motor Show één van de meest waarschijnlijke plaatst haar vrijlating. Van de huidige Audi Q5, nieuw 2016 Audi Q5 Het groeit lichtjes de buitenafmetingen aan de 4.70 m lengte (Een stijging van 7 cm). De breedte zal ook groter zijn, de breedte iets lager, terwijl de wielbasis Het zal in het geplaatst 2,83 m (Ongeveer 3 cm).

de 2016 Audi Q5 zal een van de ster in de nieuwe auto modulair platform longitudinale MLB Evo longitudinale motoren groep Volkswagen. Het gebruik van aluminium in vele componenten met nieuwe en evoluerende productietechnieken toestaan ​​dat de Nieuwe Audi Q5 2016 zijn een SUV lichter dan de huidige generatie, met een vermindering van ongeveer 80 kg gemiddeld.

2016 Audi Q5: aandrijving Front-wheel en quattro

Zoals gebruikelijk in het segment SUV, de toekomst 2016 Audi Q5 Het zal een breed en gevarieerd commerciële aanbod, fruit van het resultaat van het combineren van verschillende typen motoren hebben (Diesel, benzine en zelfs een plug-in hybride versie e-tron) En types tractie. Voor minder krachtige en goedkopere varianten, de 2016 Audi Q5 Je hebt een goede legioen van volgelingen versies voorwielaandrijving. Gepureerd onder spanning, de potentiële koper Audi Q5 U kunt ook kiezen uit verschillende alternatieven De permanente vierwielaandrijving quattro.

By the way, in verschillende auto's en een bijzondere charme, Nieuwe Audi Q5 2016 Het zal ook een zeer aantrekkelijke auto voor fans van zijn sport versies S en RS.

U kunt ook geïnteresseerd

- Audi Q8, luxe SUV coupé

- Audi Q6 2017