Stinger Kia, de nieuwe luxe wagen Met algemene prijs?

Kia Stinger, de hatchback coupe modeKia Stinger, de hatchback coupe modeKia Stinger, de hatchback coupe modeKia Stinger, de hatchback coupe mode

de springen technologische en esthetische kwaliteit van Kia de afgelopen jaren in Europa is het onbetwistbaar. Het Zuid-Koreaanse bedrijf heeft een aantrekkelijk en volledig assortiment modellen, een aanbod dat binnenkort zal worden versterkt met indrukwekkende Stinger, de nieuwe en vaste verbintenis segment de luxe.

Gepresenteerd met veel tamtam op de 2017 Detroit Motor Show, de eerste beoordelingen van de nieuwe Kia Stinger Ze zijn zeer positief. Laatste nieuws op deze sedan met coupé zijn gemarkeerd met betrekking tot hun prijzen, met zeer concurrerend en betaalbare prijzen ten opzichte van zijn directe concurrenten, waaronder onder meer de Audi A5 Sportback en BMW 4-serie Gran Coupe.

Autopista.es echo's van een verklaring van interview Artur Martins, Vice President Marketing van Kia Motors Europe, die deze interessante woorden aan onze collega Newspress Spanje gezegd. "Kia maakt ze toegankelijk auto's, en we willen auto kwaliteit, afwerking, materialen en hoogwaardige apparatuur, maar altijd te lanceren met een redelijke prijs, ons doel is ook om dit segment populariseren en niemand heeft naar beneden te gaan naar een lagere categorie kan toegang krijgen tot een KIA, dus we zullen zijn waar mensen kunnen zijn. We zullen in prijs (in het geval van Stinger), onder een Audi A5, afhankelijk van de gebruikte motor. Hoe dan ook, KIA identiteit is die van een generalist merk, niet een premium "merk.

Kia binnenste StingerKia Stinger: prijs mogelijk vanaf

Op deze manier en op basis van deze verklaringen, de startprijs van Kia Stinger Het kan worden rond 40.000 euro. Een motor gelijkheid, kunnen we als referentie nemen de 2017 Audi A5 Sportback 2.0 TDI 190 pk (de Stinger Kia zal ook een 2.2 diesel 200 pk), de prijs in Spanje van de 43.300 euro.

Bij benzinemotoren, het oorspronkelijke aanbod van propellers Kia Stinger Het bestaat uit twee mechanische: een 2.0-turbo viercilinder 256 pk 3.6 V6 biturbo 375 pk. Nogmaals, kunnen we aan de hand van het equivalent versies van de Audi A5 Sportback maken, met benzinemotor 2.0 TFSI 252 pk (vanaf 51.630 euro) en de S5 Sportback 3.0 TFSI V6 354 pk (met een prijs vanaf 77.900 euro).

Kia StingerKia Stinger, apparatuur hoogtepunten

de Kia Stinger zullen hebben complete en moderne apparatuur. Ten aanzien van de veiligheid en de apparaten van rijden hulp, onder andere systemen zoals waarschuwing van vermoeidheid van de bestuurder, de hulp als geïntegreerd met de remmen autonome hulpdiensten (inclusief voetgangers detectie) frontale botsing, de adaptieve cruise control, assistent onderhoud aan het treinverkeer alert kruis achterruit Head-up display kleur en meerdere informatie en controle voertuig in de dode hoek.

Voor de meest aangesloten, zal niet ontbreken in de Kia Stinger een geavanceerde draadloos laadsysteem voor smartphones en naast het navigatiesysteem met zeven-inch touch screen stereo aantal hoge kwaliteit zullen worden aangeboden, waaronder een premium Harman / Kardon met een vermogen tot 720 W.