Jeep Wrangler 2018: eerste foto’s en officiële gegevens

Jeep Wrangler 2018: eerste officiële foto's van de legendarische 4x4Jeep Wrangler 2018: eerste officiële foto's van de legendarische 4x4Jeep Wrangler 2018: eerste officiële foto's van de legendarische 4x4Jeep Wrangler 2018: eerste officiële foto's van de legendarische 4x4

jeep Hij heeft de eerste foto's van de renovatie van een van de grootste vrijgegeven SUV iconen, de Jeep Wrangler, heb je een zeer vergelijkbaar met de huidige esthetiek.

Zoals blijkt uit de foto, houdt onveranderd de belangrijkste kenmerken, zoals ronde koplampen, het rooster voorzien verticale strepen en een lichaam zeer kubische vormen. De belangrijkste wijzigingen van invloed op de positie van de frontrichting, die zijn verplaatst op de voorspatborden nu de integratie van een dagrijverlichting, en een bumper nieuwbakken. Ze portiergrepen veranderen ook.

Echter, waar je moet de verdere ontwikkelingen in het verwacht 2017 Jeep Wrangler ontwerp Het is binnen, maar tot nu toe geen officiële foto's gepubliceerd. Gehoopt wordt dat het uiterlijk van het interieur en multimedia-systemen is zeer vergelijkbaar met wat we zagen in een aantal van de nieuwste merk auto's, zoals Jeep Compass, waar de touch screen wint bekendheid, maar ziet af van de fysieke knoppen.

jeep tot nu toe heeft geen informatie over de gegeven motoren nieuw Wrangler, maar het assortiment moet bestaan ​​uit een 2.0 turbo vier cilinders, een 3.6l V6 en 3.0 V6 turbodiesel. Wat hij heeft gezegd dat de Amerikaanse firma is om meer beveiligingsfuncties en technologie, en een betere aerodynamica. Ook meer apparatuur opties voor bovengrondse bewegen te bieden, omdat we niet moeten vergeten dat jeep Wrangler Het onderscheidt zowel door zijn verwijderbare hardtop driedelige als de vouwen windscherm naar voren. Er zal ook een zekere mate van zijn personalisatie dankzij de verschillende combinaties van deuren, dak en voorruit.

Mogelijk bent u ook geïnteresseerd in:

Jeep Grand Cherokee 2017: het testen van een 4x4 SUV met een sterk karakter

De meest brutale en speciaal op de Geneva Motor Show 2017 Jeep

Jeep Compass 2017: We testten een SUV met off-road sterk karakter