Nieuwe Dacia Duster 2017: goedkoper en meer versies

Nieuwe Dacia Duster 2017: goedkoper en meer versies

de Dacia Duster zomer 2017 Het zal binnen en buiten totaal anders. Maar zal blijven inzetten op een product filosofie dichter bij een pure off-road dan een SUV (Dat is al Renault producten: Captur, Kadjar en Koleos).

Buiten, het Dacia Duster ontwerp 2017 herinner me de huidige werken, zo niet toques- en technische structuur zal profiteren van een nieuwe platform. Dit zal een grotere binnenruimte en een betere wegligging, met minder body roll en een betere bochtenwerk reactie te brengen. Net als bij het huidige model, zal er versies van voor- of 4x4. de vanafprijs mag niet meer dan 11.000 / 12.000 euro.

Het volgende jaar, in het najaar Spring 2018, de Dacia Duster lengte van ongeveer 20 centimeter groeien tot 4,5 meter. Het doel is om te creëren wat zou kunnen noemen "Grote Duster" met twee extra plaatsen twee intrekbare zetels in de kofferbak. De motoren zal vertrekken in diesel, van de 115 pk en benzine van de 130.

online beoordeling van uw gebruikte autoDacia merk "koningin" van de crisis

Dacia is nog steeds het vlaggenschip van het merk van de crisis. Tussen 2008 en 2015 heeft het merk meer dan vier zijn De omzet in Spanje: 9900 tot 45.200 eenheden, respectievelijk. Spectaculair.

Zoals het is de ontwikkeling van de verkoop van een van de belangrijkste modellen: Dacia Duster. In het eerste jaar op de verkoop, 2010 en versteld staan ​​5.824 Spanjaarden. Omdat ze zijn al meer dan 50.000. En over de hele wereld zijn verkocht 1.664.000 de Duster. Niet vergeten dat dit een zeer belangrijk model voor Renault en Dacia, de twee merken waaronder het wordt verkocht. Een auto die wordt geproduceerd in Brazilië, Colombia, Roemenië, Rusland en India. Een kameleon die zich aanpast aan verschillende lokale markten; dat van een jaar geleden, Er zijn zelfs pick-up versie: de Renault Duster Oroch.

Om het te houden succes van Duster, Dacia hebben veel gedacht. Kun je niet anders, want het is een van de belangrijkste modellen van het consortium Renault-Dacia. Dus voor de zomer 2017 komt het nieuwe model zal in juli op de markt een speciale serie om de verkoop van de huidige aan te moedigen en te vervangen "Urban Explorer" nu te koop.