DS: 6 nye modeller i 2020

DS: 6 nye modeller i 2020

også det vil være DS, solgt i Europa, produsert utenfor Frankrike. I den grad for Kina, som synes å være en av de mest lovende destinasjonene ikke bare for denne nye merkevaren av PSA, men også for alle andre som ønsker å tjene navnet premie, De vil bli produsert alltid der.

Det er tilfelle DS6 WR, en SUV nylig avduket for det asiatiske markedet; eller DS4 Cross, denne versjonen av DS kompakt med store hevet suspensjoner, beskyttere for lav eller konturene av kroppen, stilen på allerede sett i DS4 Racing Concept 2012; takskinner eller anti-skli-system basert på det som allerede er kjent PSA Grip Control.

I mellomtiden, Den DS4 vil snart motta berøringsskjermen nettopp sluppet C4, foruten ser som sitt sortiment forsvinner noen hint av Euro 5-motorer, erstattet av dem å møte de nye standarder; og se kombinasjonen av disse med automatiske girkasser bokser EAT6 som frigjøres i DS3.Este endre selv strekker seg til DS5, uten selv med unntak av hybrid versjoner.

Alle DS, hvis slagord som et varemerke er Spirit of Avant-garde (sic) i en blanding av engelsk og fransk oversett som avant-garde ånd; det vil være svært ulike aspekter i forhold til andre modeller av PSA.

Mye av dette skillet er basert på, gitt bruk av felles plattformer i utforming, aspekt som Det er å være fremtids, stilen til det som allerede har skjedd med dagens DS3. Disse er innlemmet, for eksempel, xenon frontlys og lysdioder som kombinerer ikke bare til den signatur som er karakteristisk for radiofyret (hvorav en del blir periodisk når den er aktivert), men også fungerer som posisjonen lys.

total tilpasning

Tilpasning også være stikkord av DS, i tilfelle av sin nytteverdi, opptil 68 mulige kombinasjoner av farger i kroppen basert leke med taket og de andre plateelementene.

også det lover å fremheve detaljene, mens i det dynamiske planet mantra er det som kalles Hyper-comfort Dynamique. Dette konseptet gjelder å bestemme en balanse mellom to aspekter som ofte er tatt av motstridende: komfort og smidighet. Den krav, tar som referanse andre modeller av samme industri gruppe, ville opprettholde den dynamikk som vises ved den siste bølge Peugeot sofistikert; men hulene krav for å øke komfort (eller ri kvalitet). Vi har både Devos som Herrero, som ikke bare dagens plattformer gir rom for det, men også gi fremtiden.

Med denne frigjøring av DS, vil merkevaren være i den mest eksklusive universet PSA nivå; Peugeot vil oppta en plass av balanse, med en følelsesmessig preg, noe som opptar konsortiet Volkswagen merkevare som gir navn til den tyske gruppen hvis vi tar som et eksempel; mens Citroën vil ha en dypt rasjonell faktor knyttet profil, Etter en bane allerede i gang med C4 Cactus.

Med denne lagdeling, målet om DS er å øke andelen av kunder i erobringen, de som er tatt fra andre merker og ny PSA, som for tiden allerede høy til å stå ved 66 prosent; å unngå å kannibalisere salget av sin søster merkevarer.

En som vil hjelpe deg, som i dag, selv om de alle deler motorer, Det oppgitte formålet er å er de kraftigste arv DS, mens de innledende krefter av dens rekkevidde er de som brukes i mellomfrekvens Peugeot eller hjelpe.