8 Spesifikke verktøy for bilen som du må ha

8 Spesifikke verktøy for bilen som du må ha8 Spesifikke verktøy for bilen som du må ha8 Spesifikke verktøy for bilen som du må ha8 Spesifikke verktøy for bilen som du må ha

En operasjon som rotere hjulene slik at dekkene slites like eller rett og slett å endre sommer etter vinter, nå som de første snø kommer, kan du ta en hel morgen hvis vi valgte å bruke verktøy av bilen (katt, fastnøkkel og reservehjul) eller vi kan gjennomføre det på noen få minutter Sikkert ikke mer enn en halv time hvis vi har en hydraulisk jekk, en borriquetas og en god nøkkel (Carraca enten i kryss eller dreiemomentet) for å løsne / stramme raskt og, fremfor alt, lette skruene.

Men en slik operasjon ikke bare vil vi sette pris på den tiden og arbeidskomfort, også viktig sikkerhets. Og er at serie~~POS=TRUNC katter utstyrt biler er først og fremst beregnet nødsituasjon, i sporadisk bruk og i mange tilfeller også ikke-eksisterende. Derfor, ikke rart at hans eneste motiv være viktigere for den kompakte størrelsen, lav vekt og også reduserte kostnader. Logisk, stiger kvaliteten på verktøy som brukes i en workshop, i begge tilfeller til trippel sifre, det er mye høyere, men for amatørbruk, trenger ikke å investere så mye.

hydraulisk jekkhydraulisk jekk

Hydrauliske jekker skøyte er en utmerket løsning for å løfte raskt og sikkert bilen for sin større anleggsflate på bakken og som kan benyttes i jord som ikke er helt vanlig, smuss og grus, selv om dette ikke er ideell . Det anbefales at tåle minst to tonn vekt, med et godt utvalg i høyde heis, god base som passer støtter lett annen bil og et roterende hjul for å lette anbringelse.

borriquetasborriquetas

De er den ideelle supplement til hydraulisk jekk for å holde bilen trygt når du har hevet slik at du kan arbeide med full garanti. To har nok, men med også du kan utføre mange arbeidsplasser. de av glidelås, som foto tilbyr en sikrere lås, og større muligheter til å sette opp. Som med katter, må lastekapasitet være minst to tonn.

skralle fastnøkkelSkralle eller kryss

Mange av tastene for å løsne eller stramme hjulboltene følger med levering av biler opprinnelse tillater ikke en god spak og noen ansette materialer så lav kvalitet som bare avrundet engangsbruk. Derfor er det ganske lurt å kjøpe en skralle eller kryss, som ikke bare la deg sterkere, også de tilbyr bedre ergonomi mens for å lette operasjonen raskere, spesielt hvis du har uttrekkbare håndtak og skralle.

moment~~POS=TRUNC nøkkel~~POS=HEADCOMPmoment~~POS=TRUNC nøkkel~~POS=HEADCOMP

I motsetning til hva noen tror, skruer eller muttere er strammet aldri før du kan gjøre mer kraft. Ikke overraskende har hver sin mutter dreiemoment; som er bare et par av krefter, motstand mot strammeskrue. Jeg forestille stadig skiftende et hjul har ikke vært i stand til eller har kostet deg mye løser opp selv skru Herculean kan enten ha roto, fordi det ikke skjer bør strammes med et moment skralle i stand til å måle kraft i Nm (Newton meter), er det enda noen med et digitalt display som tillater lettere å velge den optimale. Hvis den manuelle ikke sette rekkefølgen på innstramming av hver mutter eller bolt, alltid vil vi presse på korset, slik at bitene er godt kombinert.

Pera væskeoverføringPera væskeoverføring

De er veldig anbefalt å trekke brennstoff fra tanken uten fare for å suge svelge en tube. Veldig billig og med mange flere søknader enn vi kanskje tror først.

eksos~~POS=TRUNC filtreeksos~~POS=TRUNC filtre

Det er disse enkle og rimelige nøkler uten noe som vi kan la en operasjon halvparten, så er det alltid kan betjenes for hånd. Det er benstroppen og maleteado stålbånd, som bildet, som tilbyr enklere bruk.

TennpluggnøkkelTennpluggnøkkel

Den mest artikulert er ikke best, selv om det ikke mulig for oss å arbeide enklere når mekanisk tilgjengelighet er ikke bra. Det kan erstattes helt av momentnøkkelen med et spesifikt fartøy plugger.

Air kompressorAir kompressor

Ikke bare det tjener til å pumpe opp hjulene, vanligvis luftkanon-inkludert i verktøysettet luften comprimido- Det er veldig nyttig for rensing av filtre eller raskt dusting små utilgjengelige flater. Selv om anvendelsen vi kommer til å gi svis er bedre å velge i det minste ett med en 50 liters tank, et maksimalt trykk på 8 bar og en effekt på 2 hk. Hvis vi skal flytte noe, vil det også bli vurdert å ha gode gummihjul, fordi vekten er høy.

Verktøy som ikke er spesifikke, men må ikke mislykkes

-magnetisk finger

-tang

-tang innvendige og utvendige klemmene

-knipetang

-stripper

-Skralle sett briller

-Umbraconøkkel sett

-Torx nøkkelsett

-Sett flat tips skrutrekkere og Star

-nylon hammer

-Impact driver (for de som motstå skruer ut)