Fornyer varsle trafikkbøter, nå i BOE

Fornyer varsle trafikkbøter, nå i BOE

Fra nå av, hvis du ønsker å vite om du har en påvente boten ikke vært i stand til å varsle deg på ditt hjem må gå til BOE, stedet hvor de har publisert en obligatorisk basis. Den Edictal av sanksjoner, TESTRA, forblir som "frivillig" rapporten i henhold til den nye loven om trafikk og trafikksikkerhet.

den nye revidert lovteksten som trådte i kraft i går statene, i sin artikkel 91, at " Meldinger som ikke kan utføres på E-posttrafikken (Frivillig for enkeltpersoner og obligatorisk for bilflåter og selskap), og hvis du ikke har det, i adressen som uttrykkelig er angitt prosedyre eller, hvis ingen har indikert ved den adressen som vises på registreringer av den autonome legeme Central Trafikk, De vil bli praktisert i Official Gazette (BOE). "

Inntil ikrafttredelsen av ny tekst av lov om trafikksikkerhet, varslene kunne ikke gjøre vedkommende ble publisert i TESTRA pliktig person. Men i nyere tid, som Mario Arnaldo forteller oss, European Automobile Associates, mange kommuner, og autonome grupper med ansvar i trafikken og er blitt benyttet i testperioden.

Og hva med TESTRA? Ifølge teksten i lov om trafikksikkerhet som trådte i kraft i går "med pre- og valg varslinger (...) kan også praktiseres i Edictal Trafikk Reaksjoner (TESTRA)". Det vil si, det er ikke obligatorisk at bøter som ikke kan kommunisere med oss ​​på hotellet eller i vårt hjem gjøre det i TESTRA og ja i BOE. I prinsippet, og i samsvar med den nye loven, det ville bare være gyldig dersom publisert i TESTRA.

Ja, Som med TESTRA, jeg passert periode på 20 kalenderdager etter at varsel hadde blitt publisert i Official Gazette anses å ha vært praktisert. Det er, er det tatt for varslet. Fra melde begynne å telle alle frister for å betale en 50 prosent reduksjon eller å bestride det.