Hvordan førerkort. Steps

Hvordan førerkort. Steps

Gjennom hele livet, må du flere ganger for å fornye førerkort. Jeg får ingenting, dato for validitet det er 10 år før du slår 65 år (Som i denne alderen, er hvert 5. år fornyet). Vel, for å fornye lisensen du har tre måter å gjøre det: Direkte gjennom trafikk~~POS=TRUNC Tilsvarende går til Driver anerkjennelse Centers eller via selskaper som er ansvarlig for å gjøre papirarbeidet for deg (gjennom spesialiserte selskaper og tjenester som tilbys av forsikringsselskaper). Du kan begynne å behandle alle dokumentene tre måneder før utløpsdatoen kortet ditt.

Driver anerkjennelse Centers

Direkte under Innenriksdepartementet og tilsvarende offisiell tillatelse, gjorde alle ordninger for deg. På den offisielle nettsiden DGT (DGT), vises en liste over alle støttesentre i Spania. I disse sentrene, må du presentere et personlig identitetsdokumenter (enten ID-kort eller pass), Lage en psyko-teknisk undersøkelse for å sikre at du er med alle fysiske og mentale evner å drive (koster mellom 35-40 euro), får du den I passfoto (Du kan ta dem etter at de har blitt gjort før, eller direkte du gjør dem i midten, hvis du tar tidligere, må disse bildene ikke overstige følgende tiltak 32 x 26 mm) og betale nåværende administrasjonsgebyr IV.3 eller trafikkhastighet (I 2015, er det € 23,50).

Gjorde alle disse prosedyrene på disse sentrene anerkjennelse, får føreren en midlertidig ly som lar deg kjøre på nasjonalt territorium i tre måneder. Vanligvis, når senteret har sendt alle former, bekreftelse på betaling av avgifter, legeattest og andre personlige data til DGT, vil driveren motta ca 10 dager etter at lisensen fornyes hjemme.

I Provincial Trafikk

Med denne metoden, føreren kan spare penger å unngå kostnadene ved forvaltningen av medisinske sentre og spesialiserte anerkjennelse-forsikringsselskaper. den Sjåføren kan fullføre alle formaliteter i en morgen går direkte til Provincial tilsvarende trafikk, ja, Det har tidligere blitt gjennomført en medisinsk undersøkelse sertifisere sine evner til å lede (disse sentrene leverer en kopi til vedkommende, i tillegg til en slik legeattest sendes direkte til DGT via e-post).

En gang i hodet, har sjåføren å fylle i den offisielle form (tilgjengelig på hovedkvarteret eier eller last ned PDF fra nettsiden tidligere DGT). Med denne formen, bildene tatt og legeattesten må vises på den tilsvarende vindu med dine personlige dokumenter (ID-kort eller pass) og betale trafikken renten (IV.3 med kostnad på € 23,50). Tross alt, får sjåføren en midlertidig ly i Spania som godkjenner ham til å kjøre i påvente mottak av fornyet lisensen hjemme.

Forsikringsselskaper og spesialiserte selskaper

Mange av Bilforsikring og flere spesialiserte selskaper De er ansvarlig for å gjøre alt papirarbeidet for deg. På bunnen, de tilbyr det samme som sentre for medisinsk og innenriksdepartementet akkreditering anerkjennelse. selskaper som renuevatucarnet.com eller tjeneste gjensidig forsikringsgiver Mutua Madrileña ta seg av alt for deg (du går til kontoret i spørsmålet, får du medisinsk undersøkelse, betale trafikk rente IV.3 og vil levere en offisiell kvittering mens ventemottak kort og renovert).

For førere som er i utlandet

Hvis du er i utenlandske og ønsker å fullføre alle formaliteter for fornyelse av førerkort, kan du gjøre som følger. Først er det anbefalt å starte behandlingen alt fra en diplomatisk eller konsulær (Embassy), men du kan gjøre det direkte ved å sette kontakt via e-post med DGT. Du må sende inn følgende: hæl-foto behørig utfylt og signert (du kan be om i en ambassade eller konsulat kontor), rapporterer psyko-fysisk form (utstedt av en lege i det aktuelle og visa-sertifisert av ambassaden eller konsulatkontor land) kopi av kvittering og betaling av trafikkhastigheten IV.3. Denne betalingen kan gjøres via Internett eller via bankoverføring det eksakte beløpet i euro (€ 23,50) til det sentrale hovedkvarteret med følgende beretning data-mottaker: C.C.C. 0049 5103 79 2616578716; IBAN: ES23 0049 5103 7926 1657 8716; SWIFT: BSCHESMM. Konseptet med overføringen inneholder det følgende i denne rekkefølge: 1 Antall DNI-; Andre etternavn og navn; Årsavgift tredje førerkort.