For å abonnere eller kjøpe en bil? Volvo begynte revolusjonen med XC40

Volvo XC40 kommer med abonnement i stedet for å kjøpeVolvo XC40 kommer med abonnement i stedet for å kjøpeVolvo XC40 kommer med abonnement i stedet for å kjøpeVolvo XC40 kommer med abonnement i stedet for å kjøpe

Inntil forsikring er inkludert i "Stell av Volvo"Pilotprogrammet abonnements Volvo-modell, som vil debut med den nye XC40 SUV. Uansett om du har mindre enn 25 år, uansett hva byen levende, prisen vil være den samme her i Polen eller i noen av de åtte landene hvor Volvo vil begynne dette initiativet: 699 euro per måned for to år, har du rett til å bruke en XC40. Nei, det er ikke en delt bil; "din" bilen før den tilbake etter to år. Bilen vil koste As You bensin og 8400 euro i året, glemmer avgifter, vedlikehold, og krav på en Volvo i et annet format kroppen (detaljene er ennå ikke bestemt). Billig? Først av alt, "Stell av Volvo" friksjon vil fjerne det faktum av å ha en bil.Volvo XC40

"Stell av Volvo"en "kjøp" væske

Selv for de som kjøper en bil representerer en spennende faktum, er det ofte begynnelsen på en rase fylt med hindringer. Forhandleren er borte. Selgeren kan virke arrogant eller du ikke forstår. Du ønsker å velge en annen variant eller en annen farge enn du har tenkt. Men fremfor alt, kan du bekrefte at det er to like priser og ofte ender med spørsmålet om hvorvidt han ville ha betalt mindre for den samme bilen på en annen forhandler. med "Stell av Volvo" pris ikke omsettelig, kan alt skje, velge online. Giveren vil bare gjøre bilen test (Om ønskelig, eller du ører klødd ved godt valg) og varsler deg når du skal gå til plukke den opp. Nei, forhandler ikke dø, fordi du får noen provisjon på salg, men salget gjør Volvo. egentlig bak det er Arval, et mektig selskap i verden av leie, men kjøperen som er enig er med Volvo. operasjoner Vedlikehold er også ansvarlig forhandler, sende noen med en erstatning bil for å plukke opp din XC40 og utførte operasjonen, gjenoppretter XC40. Of course, alt inkludert i abonnementet, forsikring, dekk, oljer eller bremser.

Volvo digitale tjenester

Volvo, som i sin tur gir en panoply av premium-tjenester utover tradisjonell operasjon. spesielt alle digitale tjenester som vil tilby Volvo, inkludert Volvo On Call (24/24 støttetjeneste). Vi er eksemplifisert du har krav årlig fire timer "barnepike" eller fire timers sjåfør, den narkotika samling free ... Antagelig visse tjenester er avhengig av geografiske områder. For eksempel, USA Volvo har fått en ekspert i resepsjonstjenester i hvert land selv om formelen for hvordan man skal oversette til praksis digital kan være forskjellig.

nøkkelen digital vil være standard med "Stell av Volvo". Dette betyr at fra mobiltelefonen selv tilgang til visse funksjoner i bilen vil, inkludert åpne dører, bakluke (som vil gi mulighet i fremtiden til en leveringstjeneste pakke i bilen, som DHL og erfaring og det beste, gi bilen til en tredjepart slik at du kan bruke det midlertidig transmistiéndole mobiltelefonen digital nøkkel.

Volvo XC40 Ny"Stell av Volvo" Det har noen begrensninger, for eksempel 15.000 kilometer per år, utover tegningskursen vil stige. Ikke tilgjengelig alle opsjoner eller opsjonspakker XC40: Volvos biler vil ikke ønsker å bo for "skikk"Slik at restverdien av en XC40 med mindre enn 30.000 kilometer og mindre enn to år er fortsatt høy. Derav en pris tilsvarende en vanlig leieavtale abonnement, bare at dette er rettet mot alle typer mennesker. På slutten av de to årene kjøretøyet er returnert og i prinsippet er Arval ansvarlig for å gi ut som en bruktbil. Tanken er at Volvo erfaring "Stell av Volvo" er tilfredsstillende og igjen, brukerne abonnere på Volvo to år.

Det er en gammel idé, vi hører for første gang BMW ex-ledere da de landet på Ford: Drømte betaling av et abonnement til merket (hensikten er alltid "Lifetime"), Som du ga rett til å flytte biler som markerer hvor du var. Den endelige ideen var å parkere på flyplassen på en tur, og ved landing, ta rattet i en bil lik den du har igjen, for å komme seg rundt. Eller bruk et lite verktøy midtuke og ta stor for familien utflukter en hviledag. "Stell av Volvo" Det når ikke så langt, men fremgangen ser ut til å få det.