Mapfre legger til bilsalg

Mapfre legger til bilsalg

Som med gjeldende lovgivning salget av nye biler er arven til forhandlere, vil selskapet håndterer fordelingen av nye biler som fungerer som agent for kunden, dvs. en slags mellommann mellom forhandlere og kjøpere. Mapfre Multi Motor Show vil også være dedikert til salg av kjøretøy og auto markedsføring "kilometer null".

For å dekke alle forretningsområdene i pre-eide kjøretøy og utstyr, både innenlands og i import, salg gjort gjennom multisenter, der de håper å integrere tjenester blad og rask mekanisk og salg deler og tilbehør. I tillegg kan kundene leie andre komplementære tjenester som forsikring, finansiering, leasing, leie eller serviceverksted.

Mapfre Multi av Automobile, dannet med en kapital på 18,3 millioner euro (3.044 millioner pesetas), settes i drift 1. april på multi Pamplona, ​​en bygning på 9000 kvadratmeter med en showroom i stand til å 500 imøtekomme biler. På dette senteret vil bli snart like i Alcala de Henares (Madrid) og andre distribusjonspunkter mindre i ulike provinser, men også være i stand til å utføre alle disse kommersielle aktiviteter gjennom 2200 kontorer Mapfre, sentrum telefonlinje Mapfre Autos og ekstern nettside, Mapfre.com.