Mitsubishi vil ha en elektrisk SUV med 400 km rekkevidde

EX Mitsubishi Concept: elektrisk SUV Mitsubishi fremtid?EX Mitsubishi Concept: elektrisk SUV Mitsubishi fremtid?EX Mitsubishi Concept: elektrisk SUV Mitsubishi fremtid?EX Mitsubishi Concept: elektrisk SUV Mitsubishi fremtid?

Mitsubishi han har bekreftet det vil lansere i 2020 en liten SUV, noe mindre enn ASX, med global rekkevidde, og ifølge uttalelser i Australia til ulike medier av administrerende direktør og leder av den japanske, Osamu Masuko, ren elektrisk. Etter å ha utforsket ulike konsepter av alternative energikilder, som inkluderer Outlander PHEV, den bestselgende plug-in hybrid i Europa, Mitsubishi vurderer seriøst å gå over til ren elektrisitet, så denne mini SUV ville ha nok batterikapasitet til å godkjenne en 400km autonomi.

Dette trinnet kan ha som bakgrunn den siste Nissan kjøp av 34 prosent av selskapet, verdt 1.900 millioner euro. Mitsubishi aksjer hadde mistet 40 prosent av sin aksje å rakne i fjor vår at i løpet av de siste 25 årene, noen ingeniører i selskapet manipulert data forbruk av ulike -Alle fan produkter EK Wagon and Space, pluss Dayz Dayz og Roox produsert av Nissan, for å oppfylle de mål som er merket dem av selskapet. 5: Etter en intern gransking av merkevaren, ble disse kjøretøyene også RVR-ASX, Pajero-Montero, Outlander PHEV og Delica D lagt.

Etter oppkjøpet av aksjer, Mitsubishi kan ha nytte av hjelp fra Nissan, med lang erfaring i elektrisk: Leaf er den bestselgende bilen i verden med denne typen fremdrift og etter lansere en versjon av 199 km med autonomi takket være 24 kWh batteri, har den nåværende allerede 250-en batteri på 30 kWh-og forutsigbart, er allerede forbereder neste generasjon med 322 km. dette Leaf teknologi som det ville ventelig nå at SUV som kan være Inspirert av konseptbilen vist på 2015 Tokyo Motor Show, den EX Concept. Denne modellen foreslått en elektrisk motor for hver akse, for å få firehjulsdrift og allerede i forkant mulighet til å nå 400 km med autonomi.

Du kan også være interessert

- Mitsubishi Concept eX, er den nye Mitsubishi ASX snack?

- EX Mitsubishi Concept: elektrisk SUV med AWD

- Mitsubishi Outlander PHEV: en måned med en hybrid SUV plug-in

- Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis