Opel GT Concept, vi fikk den sporty to-seters av fremtiden

Opel GT Concept, prøv futuristiske to-seters sportsOpel GT Concept, prøv futuristiske to-seters sportsOpel GT Concept, prøv futuristiske to-seters sportsOpel GT Concept, prøv futuristiske to-seters sports

Følge i fotsporene til sin forgjenger i embetet, Eksperimentell Opel GT 1965, den Opel GT Concept Det ble en suksess for publikum og fagpresse i den siste Geneva Motor Show 2016. Noen uker senere, har autopista.es hatt muligheten til å ta hjulet av GT bare finnes i verden, der ansvaret var stor.

Lite eller ingenting å gjøre med det første GT. De nye Opel GT Concept aksjer bare ting som lang hette, den doble eksos, fravær av et koffertlokk og selvfølgelig navnet. Derfra alt er nytt.

Opel GT Concept måler 3,85 meter, 15 cm mindre enn en Opel Corsa, men i en slik liten pakke Opel har klart å samle den nyeste teknologi og design. Linjene er enkle. Dens designere ønsket flykte fra umulige vinkler og en aggressiv design, til fordel for en renere estetisk, uten mange elementer som kan lede synet av sin opprinnelige idé. Og dette er ganske enkelt å konvertere Opel GT på en tenketank, et sted å slippe løs fantasien til sine designere uten de begrensninger som dagens sikkerhetskrav.

Opel GT Concept bakForut for sin tid: Opel GT Concept

Ser ingen utvendige speil, dørhåndtak på dører, vindusviskere eller koffertlokket. Fordi du ikke vil finne noe av dette. På dører, stor størrelse, malte områder og glasset smelte umerkelig for det menneskelige øyet. Og det beste er når vi spiller en integrert rød taklinje berøringspanel og åpen elektriske porter. De forsvinner, bokstavelig talt, under fremre hjulkassene, gjør det mulig å tegne en bred åpning samtidig som du sparer plass. den panorama glasstak Det er en videreføring av frontruten, slik at du kan nyte uslåelig utsikt inne. den forhjulene rød de er en nikke til motorsykkelen Opel Motoclub 500 og de er montert på felger fet design inspirert av et skateboard.

Enkelheten av den ytre utformingen fortsettes innvendig, bare avbrutt av noen detalj ut fra det vanlige. som avrundede skjermer luftedyser viser oss et bilde rundt bilen og erstatte tradisjonelle speil. Bildene kommer takket være små kameraer plassert bak rattet, De sier at fordi det sikrer god visjon når du kjører byen. Det er heller ingen knapper, fordi alt er håndtert av tale eller touchpad plassert i midtkonsollen. Og de to klassiske instrumenterings klokker er faktisk projeksjonsflater som viser informasjon i tre dimensjoner.

det er bilen som passer deg og ikke omvendt. Du kan velge den rette musikken, temperatur eller rute. Dette er vist i skjermbildet til høyre, med grafikk lett å lese uten noen numerisk angivelse. Bilen også Du kan snakke og sende meldinger som "Vær forsiktig. Vær oppmerksom på at motorsykkelen kommer bakfra. "Det er en avansert versjon av fremtiden OnStar-systemet.

Kjøring: Opel GT Concept

den Opel GT XXI århundre Det trenger ikke strebe etter å bli en sport referanse. Så under panseret finner vi stor forskyvning motor og enorm makt. Tvert imot, bruker den en 1,0 tresylindret turboladet 145 hk utvinnes, Strøm sendes til bakhjulene gjennom en sekvensiell girkasse sekstrinns. Kontroller at Concept Opel GT når en hastighet på 215 km / t og utfører akselerasjon fra 0 til 100 km / t i løpet av mindre enn 8 sekunder.

til vår lille Touchdown, imidlertid, som utvikles i det indre av et skip og kan ikke utføre tester med forbrenningsmotorer, ingeniører improvisert riding en liten elektrisk motor, som han ikke tillate oss å trekke mange konklusjoner fra deres faktiske ytelse. Men livet om bord. Skriv inn og forlate hytta er enkelt og inni er det god plass. I tillegg gir den panoramaglasstaket mye lys. Slik at setene omslutter deg nyte komfortabel posisjon, noe som også bidrar til å pedaler og ratt de kan justeres elektronisk.

Ja eller nei om hans mulige ankomst til produksjon. Men uttalelsene hverandre, virker det usannsynlig Opel GT Concept kommer til å realiseres. Det er mer en testing benk for fremtidige teknologier og designelementer Opel fremtiden. også prøvestein for å se den offentlige reaksjon det, så langt det har vært mer positive.

Du kan også være interessert

Vil du ha en ny bil? Før setter bilen gratis

Nye Opel Meriva: neste generasjon SUV i 2017

Opel GT Concept og Opel klassiske GT sammen i Essen

Opel også forpliktet til å gi reelle forbruket av biler