Første test: Mazda 2 uimotståelig

Kontakt: Mazda 2 uimotståeligKontakt: Mazda 2 uimotståeligKontakt: Mazda 2 uimotståeligKontakt: Mazda 2 uimotståelig

Mazda fullstendig fornyet sin urbane modell, Mazda 2, som vil på salg fra mars. i sin fjerde generasjon, Mazda 2 kommer med luft mer 'Premium', merke punkter som i utforming og elementer av utstyr og teknologi inkluderer nyvinninger i sitt segment B og côtoie større. I sin utforming, følger Kodo online (Alma bevegelse) og vise Mazda 3, Mazda 6 og CX-5, som ble opprettet for å overføre kraft og dynamikk for hver av modellene. Tilbys med 5 utførelser: Trykk (det mest grunnleggende), Stil, Stil + Stil + komfort og luksus.

Vokser i størrelse

Mazda 2Sin tidligere 3.90 meter lang, Det går ca 4,06 meter bred; Det bevarer laanchura, 1,69 meter, og dens høyde er hevet to centimeter. Med 5-dørs kroppen (merkevaren har utelukket muligheten for en 2-dørs), er disse større dimensjoner gjenspeiles også i deres kamp, ​​nå utvidet til en god 2,57 meter (8 cm mer enn før).

gang innenfor, og i kjøreretning, llama hensyn til sin kjerne klokke på dashbordet i noen versjoner betyr det at hastigheten og andre revolusjoner, da det i sistnevnte overflate har et digitalt speedometer i nedre høyre hjørne. justerbart ratt høyde og dybde, fin detalj, som omfatter en mengde av informasjon.

hans dashbord, enkel, Flykt 'botonaduras', noe som skaper et rent og romslig miljø. Senteret er presiderer over en berøringsskjerm 7 inches tilgjengelig fra Stil + som behandling drives gjennom en knott (fra slutt stil +) godt posisjonert mellom forsetene med gummi støtte for håndflaten, som kan håndtere kommandoen mer komfortabelt, har den fem knapper som har tilgang til så mange typer informasjon. To flaskeholdere og et lite hull for å tillate små gjenstander eller mynter full midt foran.

Mazda 2Bak, har det vært noe redusert spaltebredde og er konfigurert slik at to passasjerer sitter komfortabelt, siden, selv om det er godkjent for 5 beboere, er den sentrale plassen noe smale for lange reiser. Støvelen med 280 liter kan utvides til 950 liter ved å brette ned den bakre setekonfigurasjonen 60:40 (fra Stil finish). Reparapinchazos leveres som standard med kit, kan velges valgfritt kapsel hjulet.

thrustere tilbud

Fremste i området fra meget lette motorer, bestående av Skyactive 1,5 bensin- og dieselmotorer, med nye mer effektive manuelle og automatiske girkasser. Bensin, 1,5 tilbys tre effektnivåer på 75, 90 og 115 CV, alle har på Stopp / Start merkesystem (i-stopp) og den mektigste, med i-ELOOP regenerativ bremsing. Den har det høyeste forhold av kompresjons kategori og reduserte den maksimale indre friksjon for forbedret ytelse. I avsnittet Diesel, gjør den nye Mazda 2 sin debut i Europa med en ny motor SKYACTIV-D 1.5 115 hk, en dieselmotor som mottar liten teknologi 2,2 l Skyactive-D og kjent for sin glatthet, ytelse og lavt strømforbruk, og ikke til juni når den kommer i salg.

Den splitter ledere peker på bensin 90 hk versjon av den høyeste etterspørselen registrert i Spania. Denne varianten tilbys med manuell girkasse av 5 relasjoner (som tilbyr lavest forbruk av bensin, 4,5 l / 100 km) og er den eneste komplett utvalg har også sekstrinns automatgir. Dette er en motor med god respons og veldig hyggelig og med en girkasse med jevne og presise ruter. Hans lange utviklingen krever skifte gir i små stiger eller rask forbikjøring, men aldri viser tegn til svakhet. Up har blitt forbedret komfort nivå sammenlignet med forrige generasjon, med god kvalitet rullende og solid fotfeste, på høyden av Mazda 3.

Mazda 2 à la carte

Mazda 2Når tilpasse, har ti kroppen farger, blant disse er to helt nytt: Dynamic Blå (Sport) og Smoky Rose (Smart) og fem typer møbeltrekk (inkludert interiøret hvitt skinn) for en titt mer tilpasses.

Den nye Mazda 2 er tilgjengelig med lettmetallhjul 15 og 16 inches (tilgjengelig på stil omgivelser med luksus Pack, henholdsvis) eller med stålhjul 15 inches (slutt Press).

priser

1,5 Skyactive-G 75 hk med manuell girkasse av 5 forbindelser: Fra 13,250 euro. Leveres med etterbehandling Press, stil og stil + komfort +

1,5 Skyactive-G 90 hk med manuell girkasse forhold mellom 5 og 6 hastigheten automatisk: Fra 15,450 euro. Leveres med ferdig stil + komfort og luksus.

Skyactive-G 1,5 115 hk med manuell girkasse 6 relasjoner: Fra 17.800 euro. Luksus kommer med målgang.

1,5 Skyactive-D 115 hk med manuell girkasse 6 relasjoner: Fra 17.800 euro. Kommer ferdig stil +, Stil + komfort og luksus.


Kampanje lansering:

• Rabatt 1,210 €

• Gift Pack stil + på stil og stil + komfort +

• Luxury in Luxury Gift Pack ferdig

• Ekstra rabatt på 500 € fra mål Stil + Comfort

• Ekstra rabatt fra 800 € Luxury Pack skinn

• Ekstra rabatt Promofinance: 420 € + gave Security Mazda 730

• Rabatt kundelojalitet med en annen modell Mazda: 363 € + gave Security Mazda 730